Energiekompas

Ontvang DE tips en inzichten om met meer voldoening en energie in flow te leven

Hoe meer jij jouw energie fijn voelt stromen, hoe meer jij de voldoening en het plezier in het leven merkt. Je leeft gezonder en geeft een veerkrachtig voorbeeld naar de mensen om je heen. En.. hoe meer jij jouw leven op jouw manier leeft, hoe meer je de ruimte geeft aan jouw omgeving om dit ook te doen. Jij bent ok, zij zijn ok.

Alles voor de kinderen, jouw gezin en alle zorgen die erbij komen, het vreet energie op deze manier. Terwijl je ook voor jouw leerlingen/ cliënten alle aandacht en energie wilt hebben die nodig is. 

Met een vol hoofd, weinig puf, rug- / schouderklachten voel dat het tijd is voor verandering.  Het antwoord zit in jou! Ontdek het direct!


Hiermee neem jij jouw ruimte, terwijl je trots en energiek klaarstaat voor hen

Download direct jouw Energiekompas en ontdek welke 4 praktische inzichten en tips jou de ruimte geven!

 

Ik help je om jouw innerlijk kompas weer te volgen, zodat je:

  • de regie zelf weer neemt over jouw leven en agenda,
  • eigen ruimte en energie ervaart 
  • jouw grenzen meer bewaakt
  • minder twijfelt, maar er met vertrouwen voor gaat
  • meer veerkracht ervaart (wat er om je heen ook gebeurt)  

Bernadette Bekkers
Holistisch Transformatiecoach

Ik adviseer je niet in jouw keuzes. Ik help je jouw gevoel (en signalen van jouw lichaam) duidelijker te herkennen en durven volgen. Ook al is het anders dan in het systeem wordt geadviseerd/ verwacht. 


“Voor mij is denk ik de belangrijkste verandering dat ik wat meer rust in mezelf heb. Ook als er dingen gebeuren of ik kom in een situatie terecht die vervelend is of ik voel mij niet zo op mijn gemak, dan kan ik beter bij mezelf blijven en laat ik mezelf niet meeslepen in een naar en onzeker gevoel.” (Willeke)

Ik voel veel meer rust in mezelf. Ik kan me beter focussen op wat nu is en er zijn en daar van genieten!

(A. Propper)

"Juist op momenten als ik het even niet kon overzien, heb ik meer inzicht gekregen door even met jou te praten. De manier van vragen stellen en zelf laten denken en ervaren is voor mij heel belangrijk geweest."
(Anneke van Laar)


“Een probleem kan niet worden opgelost op het niveau, waarop het is ontstaan”  Einstein


Even voorstellen...

Ik heb veel liefde mogen ervaren toen ik opgroeide, maar ook veel zorgen voor mijn moeder gehad. Ook al voelde het hartstikke goed te kunnen helpen, merkte ik jaren later ook andere gevolgen.
Ik verkoos het zorgen voor een ander boven mezelf en cijferde mezelf vaak weg. Als verpleegkundige had ik gezien wat er verandert in kwaliteit van leven, als je de regie over eigen leven en gezondheid neemt en krijgt. Dit mocht ik ook steeds meer in mijn eigen leven toepassen. Ik ken de druk om hard te moeten werken, me te moeten 'bewijzen', anderen te moeten pleasen

Inmiddels ben ik moeder van 2 tieners met ieder unieke uitdagingen. Waar zij mij spiegelen wat ik mag leren, wil ik hen het voorbeeld en de ruimte geven om vooral het eigen levenspad met plezier te ontdekken.

Door inzichten uit diverse opleidingen en begeleiding vanuit Touch of Matrix, voelde ik de verschillen en was ik extra gedreven om voor mijn pad te kiezen.

Mijn schildklierhormonen kwamen meer in balans. Mijn rugklachten verdwenen. Ik leerde mijn energie goed te bewaken en verhogen. Ik herken de signalen vanuit mijn natuur (in mijn lichaam en om me heen) en koester deze. Ik geniet nog meer van kleine dingen.
En het voorbeeld wat ik steeds meer terug zie bij mijn kinderen: "Ik ben wie ik ben. Ik mag met plezier leren. Om samen de wereld mooier te maken, door mezelf te zijn."

 

Dat is dus ook precies waarom ik jou wil aanmoedigen jouw gevoel (kompas) te volgen. Jij bent het voorbeeld en de inspiratie voor jouw gezin en anderen. Naar gezonder en liefdevoller leven op jouw manier.
Het antwoord naar meer energie zit al in je. De juiste vragen en tips die je helpen daar te komen, vind je in het Energiekompas. 


"Persoonlijk ben ik erg blij met de hulp/tips die ik hierin heb kunnen ervaren en ontvangen vanuit Bernadette. Door inzichten en advies te ontvangen heeft mij het meer vertrouwen gegeven om zulke voor mij ‘moeilijkere’ gesprekken aan te gaan. Van nature zal ik confrontaties/moeilijkere situaties zoveel mogelijk uit de weg gaan."

(Belinda De Groot)

"Het gaf me een positieve shift. Bewustzijn van de keuze die ik heb. Hoe kan ik mezelf positief voeden."

(Marion)

“Ik merk dat ik met meer plezier vanuit mijn rol als manager een positieve bijdrage kan leveren aan de beste zorg. We weten hoe we  kunnen omgaan met toekomstige uitdagingen

(Nicole Eussen)

Het verdriet wat mijn leven overheerst sinds de geboorte van mijn gehandicapte zoon, heb ik losgelaten en anders omarmd. Het geeft me veel voldoening en vertrouwen dat ik steeds meer merk wat er verandert als ik naar mijn gevoel luister. Er komen mooie kansen op ons pad en de uitdagingen ervaar ik lichter.

(W. de Bakker)


Je voelt dat het tijd is voor verandering.
Voor jou.
Voor jouw gezin.
Voor wie jij klaarstaat. 


Download hier Het Energiekompas

Je ontvangt het Energiekompas direct in jouw mail, dus kunt direct ontdekken welke tips en inzichten voor jou het verschil maken.

Voor wie is het bedoeld?

Voor jou als je je in 1 of meerdere punten herkent

  • Je merkt dat je je teveel aanpast aan jouw omgeving (het schoolsysteem, de zorgorganisatie, hun familie/gezin)
  • Je hebt veel zorgen en hebt het gevoel dat je geleefd wordt
  • Je verlangt naar een lichter leven met meer plezier en voldoening
  • Je voelt je niet serieus genomen en alleen
  • Je merkt dat je te vaak moe, ziek of andere last van je lijf hebt

 


Ik ga met jouw mailadres om volgens de laatste 
privacy wetgeving (AVG) en zal niets zonder jouw nadrukkelijke toestemming delen.  Je ontvangt met aanmelding op een van de diensten ook de energie-updates die je mogen inspireren. Vanzelfsprekend kun je hier altijd voor uitschrijven als het jou niet meer inspireert. 

KVK 69052174 | BTW-ID: NL001746255B09 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden