Leef vanuit je hart, zodat je stralend jezelf bent!

Laat mij je helpen om op jouw manier het verschil te maken voor de anderJe bent er klaar mee op deze manier. Steeds meer mopperend op alles wat niet goed loopt, terwijl je voor je gevoel echt harder bent gaan werken. Zo ben jij niet!
Je komt dagelijks moe thuis van alles wat moest. En je kon niet eens jouw oprechte interesse in de ander delen. Het gevoel dat je de ander tekort doet, knaagt aan je. 

Je baalt enorm dat het systeem waarin je leeft niet gaat om de mensen, maar de regels en het geld. 

Terwijl jij weet (diep van binnen) dat je het goede doet, waar het echt om gaat. 
Je ligt er wakker van hoe jij deze mensen kunt blijven helpen, op een manier die voor jou wel goed voelt.

Er is geen fijne balans. Je bent ontzettend veel aan het leren geweest over jezelf, maar krijgt het nu niet zelf gedraaid. Jouw creativiteit kun je nu niet voor jezelf inzetten. Je ziet niet hoe. 

Laten we eerlijk zijn..

Je herkent jezelf niet meer. Die boosheid, slapeloze nachten, frustratie, sneller geïrriteerd zijn .. en dan thuis. En nu je het zo leest realiseer je je dat die oppervlakkige, soms ongeïnteresseerde, bijna verharde jij je ook enorm stoort. Zo ben jij niet! 

Die last in je lijf is eigenlijk flink toegenomen de laatste tijd. Ook al zeg je steeds dat het wel mee valt. Denk aan die spanning in je lichaam, rug/schouderklachten, vermoeidheid, buikpijn / moeite met ontlasting en hoofdpijn. 

Het is hoogste tijd voor verandering!

  • Wil je nu serieus naar de signalen van je lichaam luisteren, naar jouw natuur?


Je weet het al langer. Hoe meer je vanuit jouw eigen natuur leeft, op de manier die bij jou past, hoe meer waarde jij merkt door de dag. Belangrijk voor jezelf, voor de mensen die je liefhebt en voor jouw klanten. Maar ja, die verwachtingen van anderen, en niet te vergeten die van jezelf, die maken het wel lastiger. De manier waarop je bent gaan leven, jouw patronen,  helpen je hierbij ook niet echt. 

Hoe zou het zijn als je voor jezelf gaat staan?

Durf je te gaan vertrouwen op jouw stappen? Gun je jezelf de ruimte en rust in je hoofd? Ben jij ook zo nieuwsgierig wat jij bereikt door jouw persoonlijke groei ?

Ergens weet je dat er veel meer in je zit dan je laat zien en merken aan anderen. Je weet dat je dan oude patronen en last los mag laten, zodat je ruimte creëert voor jou en de energie die daarmee ontstaat! 

Hoogste tijd dus om nu echt met lef op jouw manier te gaan leven! 


In een notendop tref je bij mij

Coaching:

Touch of Matrix 

Access Bars

Transformatie coach

Wandelcoach 

Systemisch coach

Kwaliteiteisen:

Voldoet aan

NOBCO ,

STIR ,

CAT collectief

Touch of Matrix

Kenmerkend:

Betrokken, enthousiast

Positief

Systemisch + Energetisch

Natuurlijk talent

Persoonlijk leiderschap

Ervaring :

25+ jaar begeleiding
bij persoonlijke groei

50+ Top Teams

 

 


Met een hogere energie ervaar je meer veerkracht om met tegenslagen om te gaan.
Je moppert minder op de mensen die je liefhebt. Je ervaart meer plezier en ruimte voor jezelf en de ander. Door je bewust te worden van jouw energiegevers en energievreters, kun jij heel praktisch stappen zetten om jouw energie te verhogen.

 

Er is veel te leren over verandering. Maar eerlijk is eerlijk. Alleen door naar jezelf in de spiegel te kijken, te voelen wat je anders wilt en hier ook actie op te ondernemen komt er verandering. 


Wil jij weten hoe jij dit kunt doen?

Jouw energiethermometer helpt jou aan de inzichten. 


Over Bernadette

Vanuit mijn bedrijf Puur Verbinding begeleid ik mooie bewuste mensen om die stappen te zetten meer vanuit je hart, jouw eigen natuur te leven. Zo ervaar je meer energie, rust, impact, passie en vertrouwen in jezelf en een fijne verbinding met mensen om je heen

 

De mensen die ik help willen verandering op diverse gebieden. Zoals beter zorgen voor zichzelf, meer vertrouwen krijgen, een fijnere relatie met de omgeving thuis of op het werk ervaren, of groei in hun ondernemerschap. Het is mijn passie om het mooiste in ieder te herkennen en bewust te helpen groeien. Zodat ze gezond, stralend en vol vertrouwen leven.
Wat ze in ieder geval willen: zorgen dat de energie in en rond hen weer stroomt!

Met al mijn ervaring en kennis, weet ik vanuit oprechte verbinding eenvoudig energie te verhogen. Met enthousiasme, betrokkenheid en positiviteit deel ik spiritualiteit op nuchtere lichte wijze. De kracht voor de verandering zit in jezelf, bij de stappen die je mag zetten kun je vertrouwen op deskundige coaching en begeleiding.   

 

Met mijn methodiek help ik vanuit jouw rol /plek in het systeem te kijken met een nuchtere, praktische en  spirituele manier naar wat het voor jou nog mooier maakt. Je ontvangt  handvatten in hoe jij dit kunt toepassen door de dag heen. Zo groei je met plezier naar een nog mooiere versie van jezelf, zoals het past bij jou (en jouw natuur). 
Mijn motto is niet voor niets 'Leef vanuit jouw natuur, met een glimlach voor jezelf.

Ik heb ervaren en gezien dat je met de echte glimlach voor jezelf een hogere energie ervaart, waarmee je eenvoudig meer impact maakt.