Stralend jezelf zijn

 Met rust in je hoofd, vertrouwen en voldoening

leid je in 2 maanden energiek jouw leven


Dit is voor jou bedoelt :

 • Je bent jezelf niet helemaal (reageert met een kort lontje, piekert je suf, terwijl je altijd een vol hoofd hebt)
 • Je merkt dat je niet geniet van de kleine waardevolle momenten in het leven (terwijl je die als Bourgondiër echt enorm waardeert). 
 • Je hebt vaker last van je lijf waarvoor je de oplossing niet meer bij de huisarts of fysio zoekt (bijv hoofdpijn, rugpijn of van die zeurende zwakke plek die steeds terugkomt).
 • Je voelt dat je je teveel aan het aanpassen bent aan anderen en het systeem, waardoor de balans moeilijk te houden is.
 • Jouw energie lekt weg. Je voelt je moe, maar waardoor weet je niet helemaal.

Je hebt al zoveel gedaan

De meditaties, mindfulness en yoga helpen je niet genoeg. Mogelijk heb je ook andere coachtrajecten, de EMDR of gesprekken bij psycholoog allemaal gehad. Toch voelt het dat je weer terug valt in het oude patroon. 
Je past je teveel aan, gaat over jouw grenzen, ziet geen kansen meer en volgt jouw gevoel niet meer.

Jouw lichaam heeft de wijsheid in zich.

Het beschermt je en wil je veilig houden. 
Hierom helpt het je automatisch te reageren.
Zonder dat je het door hebt, heb je weer hulp toegezegd of doe je weer wat helemaal niet de voldoening geeft. 
Het is tijd om echt te luisteren wat jouw lichaam je laat weten. 
En om los te laten wat jou nu niet meer dient.

Ik help je het patroon te doorbreken door te ontdekken wat jouw lichaam je vertelt.

Wacht niet langer met Stralend Jezelf zijn


Wie ben jij?

Van nature neem jij de leiding over jouw leven, leergierig, vol enthousiasme en plezier. 

Je wilt gezonder, met meer energie leven. Meer je gevoel volgen. Op jouw manier.

En dat geef je ook jouw kinderen en klanten graag mee.

Je bent nieuwsgierig wat jouw lichaam je nu steeds vertelt.
En hoe je dit vanuit jouw Human Design herkent.

Je bent open-minded en groeit graag als mens. En geniet van alle kleine waardevolle momenten die je mee mag maken. 


Hoe zou het zijn als je nu echt
vol vertrouwen, lef en zachtheid gaat staan voor jezelf ?


Dit transformatie programma gaat je helpen stralen

Gedurende 2 maanden ontdek jij hoe je in het moment de keuzes maakt die jou energie en voldoening geven. Persoonlijke begeleiding die er voor zorgt dat jij energetisch en systemisch jouw regie in het leven weer kunt nemen.

Dit programma bestaat uit: 

 • het Ontdek-gesprek
  waarin je ontdekt wat je echt wilt
  wat jouw eerst volgende stap mag zijn
  wat je jezelf gunt
  waar je echt het meest last van hebt
  en wat jou helpt naar meer energie, vertrouwen en ruimte voor jezelf
 • Let it flow
  3 mega waardevolle sessies waarbij ik je begeleid jouw stappen te zetten. Hierbij zal de methodiek van Touch of Matrix, NLP en mijn methode worden gecombineerd, zoals we merken dat het best past bij jou. Bij jouw natuur (jouw blauwdruk). 
 • Waanzinnige tools
  Die je mee krijgt na iedere sessie en jou helpen dit te integreren in het dagelijks leven, bij jouw doelen. Praktische toepasbare oefeningen die je blijvend kunt herhalen.

BONUSSEN:

 1. Inzicht in jouw blauwdruk vanuit Human Design
  Doordat ik het Human Design mee neem in de bewustzijnssessies, krijg je inzicht in hoe jij meer volgens jouw blauwdruk kunt leven. Je voelt jouw autoriteit en uitdagingen in jouw design. Zo ontdek je ook hoe jij jouw keuzes vanuit het hart kunt blijven maken en volgen, en waaraan jij merkt dat je jouw energie volgt. 
 2. Een 'reset' op afstand (mocht je hulp nodig hebben, nadat je een tegenslag had en er zelf niet uitkomt, kun je tussendoor eenmalig vragen om terug in balans te voelen)

NB Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Boxtel, maar ook online behaal je deze resultaten vanuit jouw eigen huis. Sommigen geven hier de voorkeur aan, in verband met het reizen, de planning of in verband met fijner voelen vanuit huis.


Tijdens de 3 sessies zul je het volgende ervaren:

Eigen Energie en vertrouwen verhogen

Vaak is de eerste sessie gericht op het verhogen van energie, in balans brengen van de verbinding met jezelf en verwondering van de signalen die je krijgt van je lichaam. 

Dit geeft je vertrouwen in jouw vervolgstappen en je merkt dat energie gaat stromen.

We nemen hierin jouw klacht, familiesysteem, ervaringen en Human Design mee.

Meer rust en energie ervaren

Patronen (gewoontes) doorbreken

In de sessies zal ook aandacht zijn voor de niet helpende gewoontes die je hebt. Bijv te snel de problemen van een ander gaan oplossen, je te verantwoordelijk voelen of jezelf wegcijferen waardoor je over je grenzen gaat. 
Het komt vaak voor dat deze automatische reacties komen uit eerdere ervaringen, gedachtes of waarden die je hebt meegekregen.

Nieuwe keuzes maken en die voor jou goed voelen

Jouw systeem veranderen               

Ons ego beïnvloed automatische reacties, maar ook de relatie met jezelf en jouw innerlijk kind hebben hier een grote invloed op. En de wijze waarop jij leeft met jouw gezin, of de relatie met jouw oorspronkelijke gezin. Je gaat een diepere verbinding met jezelf en de lieve mensen om je heen ervaren door meer naar jouw lichaam te luisteren en vanuit jouw Human Design te leven.

Vol trots en vertrouwen levenZijn jouw dromen groter dan je in 2 maanden kunt voorstellen?

Voel je dan welkom bij de Stralend Jezelf Zijn VIP

De intensievere begeleiding en toepassing van Human Design in je leven, helpt je in flow jouw dromen te bereiken.


Wat is Touch of Matrix?

Een unieke healing die uitgaat van de taal van jouw lichaam.
Met Touch of Matrix ervaar je op luchtige, eenvoudige manier handvatten om vanuit eigen intuïtie, passend bij jouw eigen natuur, duurzame keuzes te maken.

Uitgaande van de Wet van aantrekking, kwantumfysica, de signalen vanuit de natuur en mijn kennis en ervaring als verpleegkundige begeleid ik je daarbij. Dit doen we samen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau tegelijkertijd. Jouw lichaam komt in beweging en vanuit een groter bewustzijn ervaar je dat last op nuchtere en magische wijze omarmd en losgelaten kan worden. 
Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe stappen. Op naar een leven vol plezier en energie zoals het past bij jouw natuur! Vanuit jouw gevoel zet jij de stappen die echt bij jou passen. 
Het geeft je het bewustzijn, de zachtheid, energie en vertrouwen die je verder helpen, om nu echt te gaan voor verandering. Je weet deze groei vast te houden omdat je tijdens de sessie al gevoeld hebt hoe je je in de nieuwe situatie voelt. 
Vanuit de verbinding met jezelf ga je duidelijker communiceren en ervaar je een mooiere verbinding met de mooie mensen om je heen (jouw familie, vrienden, klanten).


Op luchtige, positieve wijze ga je de invloed herkennen vanuit ervaringen in jouw leven, de relatie met jouw innerlijk kind, jouw familiepatroon en eerdere generaties. Dat wat je nu niet meer dient, maar wel bijdraagt, kan de oorzaak van de vastzittende energie zijn. Die vastzittende energie geeft fysieke en emotionele klachten. Juist door goed naar jouw signalen te luisteren en andere keuzes te maken, versterk je jouw gezondheid (en jouw zelfhelend vermogen).

 

Ik vergelijk het graag met sporten. Na 1x sporten voel ik wat het met me heeft gedaan, en welke energie het geeft. Om  het vervolgens ook eigen te maken, moet ik vaker trainen. Zo bouw ik aan duurzame verandering. Hierom komen we in ieder geval 3 keer bij elkaar. 


"Elke keer voelde ik me een stukje lichter in het herstel van mijn burn-out 
Het heeft me inzichten 
gegeven en handvaten hoe het 
anders kan. Heel praktisch, maar ook magisch." (Anne-Marie)

Zoals ik het anderen steeds ook gun, geloof ik in eigen regie. En in het zelfleiderschap.
Ik hoefde me niet langer vast te houden op dezelfde plek. Ik mocht er op gaan vertrouwen.

Er is gewoon meer op deze wereld. Zo ontzettend veel te ontdekken. Iedere stap bewuster, maakt me lichter. Gezonder. Het brengt me meer in verbinding met mezelf en meer in echt contact met de mensen om me heen. En eerlijk gezegd, ook in de relaties dichtbij zijn grote veranderingen geweest. Loslaten, anders vasthouden of juist verdiepen. 

Door goed voor mijn eigen ruimte te zorgen, kan ik vanuit mijn bedrijf en gezin meer voor anderen betekenen.

Maar laten we eerlijk zijn. Ik ben niet iemand die je alleen helpt het op te ruimen, los te laten en liefdevol te omarmen. Net als jij weet ik dat je het ook vooral moet toepassen, gaan doen. Met vallen en opstaan, help ik je ontdekken hoe jij Stralend jezelf kunt zijn en blijven. Zoals jou past.

"Ik geniet meer van de ruimte die ik voor mezelf pak. Ik maak bewuster keuzes voor mijn welbevinden. Hoofdpijn is niet meer teruggekomen. Ze hebben me nu zelfs gevraagd of ik meer trainingen kan geven." (Yvonne)


Wat zeggen anderen over Bernadette met Touch of Matrix?

"Ik heb mogen ervaren hoe ik op mijn manier mijn stappen kon zetten. Ik voelde hoe ik oude overtuigingen en ervaringen losliet, terwijl ik niet wist dat dit me tegenhield. Er ontstond in mezelf weer ruimte en energie.
Mijn leven is compleet veranderd.
In hetzelfde team en werk voel ik me nu als een vis in het water. Ik geniet van de vernieuwing waar ik aan bijdraag. Ik voel me nuttig EN in balans. 
Ik weet hoe ik mijn balans kan blijven bewaken, zie het positieve weer in mezelf en de collega 's en hoor ook terug dat ze fijner met me samenwerken." (Ingrid)

Kijk hiernaast wat anderen over me zeggen, zoals Gunter de Jong en Ria Kuipers, grondleggers van Touch of Matrix. 

Of lees hier de feedback zoals deze gegeven is door andere mooie bewuste mensen die de energie voelden. 


Wanneer is het niets voor jou?

 • Als je niet gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde, en hier ook echt niet voor open staat.
 • Als je graag de last die je ervaart wilt vasthouden, of te bang bent voor verandering
  (in je lijf, in het gezin, binnen de familie, in de onderneming, in het werk)
 • Als je niet bereid bent om nieuwe stappen te ervaren.

 • Tot slot .. is het ook niet voor jou indien in het eerste contact de klik niet aanwezig is voor een van ons. Om onze energie er in te stoppen, is een goede klik essentieel voor ons beiden en het resultaat wat je haalt! 

Ik voelde aan alles, dat ik een keuze moest maken.
Een keuze voor mezelf. Een keuze waarbij ik een andere rol nam in het systeem, de omgeving waar ik al ruim 25 jaar werkzaam was. Als ik zo door zou gaan, zou ik blijven pleasen om dit te overleven. Ik voerde een strijd, waar ik niet in geloofde. Dat kostte me enorm veel energie, regelmatig rugklachten en disbalans in mijn schildklierhormonen, en stress in huis. 

Ik herkende mezelf zo niet. Ik had veel oplossingen geprobeerd, niet volledig helpend.
Dus ging ik op weg om beter naar mezelf en mijn lichaam te luisteren
Ik herkende ergens de excitement in mijn lijf als ik er aan dacht, maar hoe dan?
Mijn hoofd gaf genoeg redenen om niet 'anders te willen zijn dan de rest'. En tegelijkertijd voelde ik al een tijdje dat ik anders was. En 'eigenwijs is ook wijs'. De overtuigingen die me ver gebracht hadden tot nu toe. 


Wat is jouw investering?

Uit eigen ervaring in coaching ben ik ervan overtuigd dat de beste investering die je kunt doen, investering is in jezelf.
Wanneer je jezelf de ruimte gunt om persoonlijk te groeien, ervaar je dat het leven makkelijker, gezonder en met meer plezier gaat. De belangrijkste investering is jouw kostbare tijd te besteden aan dat wat jij mag doen om deze wereld samen mooier te maken. Voor jezelf en jouw omgeving. 

Voor dit transformatie traject van 2 maanden betaal je 495 euro (excl btw). Er zijn al diverse werkgevers die deze coaching voor hun werknemers hebben ondersteund, misschien ook wel voor jou. Ik help je graag hoe je dit bereikt.

Jouw aanmelding wordt pas definitief nadat we beiden na een Ontdekgesprek de meerwaarde herkennen.