DE Masterclass Van moeten naar mogen 

(die je helpt luisteren naar jezelf)


Tijdens deze Masterclass leer je: 

 • Waarom je mag kiezen voor mogen in plaats van moeten voor jezelf en anderen
 • Hoe jij nu kunt stoppen met jezelf voor de gek te houden
 • Hoe jij jezelf en jouw lichaam eenvoudig serieuzer kunt nemen
 • Wat jou helpt om te luisteren en doen wat jouw lichaam aangeeft

Voor wie?

Deze Masterclass is bedoeld voor vrouwen die last hebben van het systeem waarin ze leven. Vrouwen die weten en voelen dat het anders kan, willen stoppen met wat moet (omdat het moet en de essentie weg is). Ze willen vanuit fijne verbinding bijdragen aan het leven van de ander, op een positieve manier en op een wijze die volgens hen helpt. Vanuit goede verbinding met zichzelf zijn zij ook in waardevol contact met de mensen die van hen afhankelijk zijn.
Leerkrachten, coaches, zorgprofessionals en moeders die zichzelf minder willen wegcijferen en juist ruimte mogen nemen. Zo mogen zij bijdragen aan groei!

Er moet steeds zoveel. Je baalt er enorm van dat je geleefd wordt. 

Voor jouw gezondheid weet je dat het belangrijk bepaalde keuzes anders te maken, maar je doet het steeds niet. Je ziet er de ruimte gewoonweg niet voor. Ze hebben je nodig.

De last van alles wat steeds moet is groot, maar hoe kan het nou anders? Je baalt er van dat het niet lukt, maar blijft proberen.  En heel eerlijk.. je realiseert je heel goed dat alle oordelen die je hierbij over jezelf hebt niet helpen, maar hoe doorbreek je dat nu?

 

Je bent klaar om meer te mogen luisteren naar jezelf!

Beter als andere mooie mensen die ik heb mogen inspireren kan ik het niet zeggen:

Sonja gunt het jou omdat het zonde is om energie weg te laten lekken aan negativiteit wat ze bij veel mensen om haar heen ziet. "Ik vond het heel waardevol, heeft er praktische tips uit gekregen en vertrouwen. 


Bernadette Bekkers

Transformatie coach

Touch of Matrix

Access Bars

NLP

"Leef vanuit jouw natuur, met een glimlach voor jezelf"

"Ik heb me jarenlang verdiept in de wijze waarop mensen de eigen regie nemen voor hun leven en  gezondheid. En hoe ik dit zelf doe! 

Ik kan niet tegen de systemen die de bedoeling echt niet snappen. Zoals de vele bizarre regels in de zorg en het onderwijs. Regels om de regels en vervolgens hebben we het te druk met de regels. Maar heel eerlijk. Het lijkt ook in ons eigen systeem te zitten. We willen thuis zoveel mogelijk quality time ervaren, maar zijn snel nog even getriggerd door de social media, tv of toch nog wat werken. Toch?  
Ik leerde mezelf te herkennen als ik teveel ging redderen. Ik voelde het vertrouwen in de signalen van mijn lichaam toenemen. Hierdoor zijn mijn rugklachten sterk verminderd en ben ik mijn schildkliermedicatie aan het afbouwen. Niet als bewijs, maar omdat ik voel dat mijn systeem om een andere balans en ruimte vraagt. De energie, eigen ruimte en vertrouwen wat ik hierin ervaar gun ik iedereen."

 


Ik help graag mee vanuit positiviteit om te bouwen aan het versterken van ieders verbinding met zichzelf. Vanuit die verbinding, ieders eigen natuur, ontstaan met elkaar de mooiste, creatiefste en meest waardevolle ervaringen. Ik word er blij van als docenten stralen die het kind echt hebben gezien en geholpen. Ik word er blij van als moeders merken dat ze er echt kunnen zijn en de pure verbinding met de kinderen voelen, zonder zich continu zelf weg te cijferen. Ik word er blij van als zorgprofessionals en coaches echt vol trots de essentie van hun missie hebben ervaren, omdat ze het op hun manier deden. 
Mijn persoonlijke en professionele inzichten en methodes, zoals Touch of Matrix, NLP en Access Bars, die mij helpen deel ik graag met andere mooie bewuste mensen. 


Ben jij iemand die:

 • Voelt dat je jezelf saboteert, maar hier nu mee wil stoppen.
 • Zich bewust is dat het tijd is om eigen patronen te doorbreken?
 • Leergierig is naar wat je hier zelf aan kunt doen?
 • De kansen ziet en wilt benutten?
 • Merkt dat het je goed doet om vanuit jouw talent bij te dragen (ook al wil je dit wel echt wat meer ervaren)?
 • Gewoon graag leert en nieuwsgierig is

Als je je in een of meerdere dingen herkent, meld je dan snel aan voor de Magische Masterclass! 


Wat je misschien nog wilt weten: 

 1. Wat zijn de kosten?
  Deze masterclass mag jij gratis bijwonen. Jij gunt jezelf de tijd om mee te doen. Ik geloof er in dat we samen de wereld mooier mogen maken. Dit brengt je veel energie, enthousiasme en praktische tips waarvan er altijd meerdere zijn die jij direct kunt toepassen. 
 2. Wat was de ervaring van anderen?
  Lees hier wat anderen van de Masterclass vonden
 3. Hoe kan ik de Masterclass bijwonen?
  Wanneer je op de link klikt, kun je je aanmelden. Na aanmelding ontvang je een mail ter bevestiging. Op het moment van de Masterclass open je thuis op laptop, tablet of telefoon de link. ( Eerdere digibeten hadden er geen enkele moeite mee ;-) ). Jij bent zelf niet in beeld, maar doet actief mee in de chat.
  Zorg dat je comfortabel kunt meedoen, en drinken, pen en papier bij de hand hebt. Het is echt een interactieve Masterclass. 
 4. Kan ik de Magische Masterclass terugkijken?
  Jazeker, als jij je hebt aangemeld kun je deze zeker terugkijken. Je wilt de tools die je aangereikt krijgt wel echt kunnen toepassen, soms is herhaling daarvoor fijn.