Deze academie gaat jouw leven veranderen!

Kies hieronder het programma wat ik persoonlijk voor je heb gemaakt.

Jij leert, oefent, heelt en ontdekt op jouw moment (en steeds opnieuw)!


Human Design: Leef vanuit jouw natuur

Doordat je jezelf en jouw kinderen meer begrijpt, kun je elkaar meer de erkenning geven voor wie ieder is. Dit geeft aanleiding voor een waardevolle gesprek, meer verbinding en leuke momenten.

Bewustzijnssessie

 

Laat los wat je niet meer dient, verminder de last van je lijf en laat energie weer stromen (zoals past bij jouw human design)

NB Dit is alleen beschikbaar na ervaren van het traject.

Stralend jezelf zijn

Tijd om jouw automatische reactie (in pleasen, redderen en alleen voor anderen leven) echt te doorbreken en te gaan leven vanuit flow met vervulling.


Wist je dat je ook een kadobon kunt geven?

Hoe leuk is het om een cadeau te geven. (Veel vrouwen kunnen het zichzelf niet gunnen, maar geven het veeeel liever ;-) )
Hierom bied ik ook de mogelijkheid om een leuke cadeaubon te geven. Binnen 2 werkdagen heb je deze in huis. 
De cadeaubon is inwisselbaar voor een van de vele diensten die ik aanbied. En een jaar geldig. 

Hoe je deze ontvangt, stuur me een berichtje (via mail, instagram of telefoon) of bel gerust. Mijn nummer: 06-10640745 


Dit wil je ook niet missen!

Wekelijks deel ik met de Eigen Wijzer inspiratie over wat mij bezig houdt rondom energie, systemen, ruimte nemen voor je missie en echt luisteren naar onszelf. Zodat je hierin op jouw unieke wijze aan de kinderen ook jouw ruimte en vertrouwen kunt geven.

PS. Door je aan te melden ben jij ook op de hoogte van de Masterclasses, groepssessies, retreat en andere spontane kansen die ik graag creëer. Dus ja.. vind er van alles van, onderzoek wat raakt (en wat niet ;-) en schroom niet om een hulpvraag te stellen als je voelt dat ik je mag helpen.