Stralend jezelf zijn

 Rust in je hoofd, meer energie en meer flow jouw leven leven

in 2 maanden


In wat voor situaties kies je voor dit traject om Stralend jezelf te zijn?


Je wilt gezonder, met meer energie leven. Zodat je stralend kunt klaarstaan voor de ander, op jouw unieke manier. Je bent nieuwsgierig wat jouw lichaam je nu steeds vertelt. 
Vaak uiten signalen van verandering zich in fysieke en emotionele klachten. Als jij naar dat signaal wilt luisteren, kun je je met Touch of Matrix bewust worden wat het jou vertelt. Dat wat zich aandient kan worden omarmd en losgelaten, zodat ruimte, energie en zachtheid ontstaat. 

Denk hierbij aan bijvoorbeeld: 

 • moeite je balans te houden
 • rugpijn,
 • hoofdpijn,
 • buikpijn,
 • hormonale klachten,
 • vermoeidheid,
 • onrust in je lichaam en/of hoofd
 • teveel leven vanuit je hoofd in plaats van uit je gevoel
 • (moeilijk te sturen/ terugkerende) boosheid / irritatie
 • Jezelf niet herkennen
 • Twijfel over keuzes (in jouw ondernemerschap, relaties, werk, en wat je maar bezig houdt)
 • Onzekerheid 

Op luchtige, positieve wijze ga je de invloed herkennen vanuit ervaringen in jouw leven, de relatie met jouw innerlijk kind, jouw familiepatroon en eerdere generaties. Dat wat je nu niet meer dient, maar wel bijdraagt, kan de oorzaak van de vastzittende energie zijn. Die vastzittende energie geeft fysieke en emotionele klachten. Juist door goed naar jouw signalen te luisteren, versterk je jouw zelfhelend vermogen. En dus ook jouw gezondheid en energie. 

Ik vergelijk het graag met sporten. Na 1x sporten voel ik wat het met me heeft gedaan, en welke energie het geeft. Om  het vervolgens ook eigen te maken, moet ik vaker trainen. Zo bouw ik aan duurzame verandering. Hierom komen we in ieder geval 3 keer bij elkaar. 


"Ik geniet meer van de ruimte die ik voor mezelf pak. Ik maak bewuster keuzes voor mijn welbevinden. Hoofdpijn is niet meer teruggekomen. Ze hebben me nu zelfs gevraagd of ik meer trainingen kan geven." (Yvonne)


Ik voelde aan alles, dat ik een keuze moest maken.
Een keuze voor mezelf. Een keuze waarbij ik een andere rol nam in het systeem, de omgeving waar ik al ruim 25 jaar werkzaam was. Als ik zo door zou gaan, zou ik blijven pleasen om dit te overleven. Ik voerde een strijd, waar ik niet in geloofde. Dat kostte me enorm veel energie, regelmatig rugklachten en disbalans in mijn schildklierhormonen, en stress in huis. 

Ik herkende mezelf zo niet. Ik had veel oplossingen geprobeerd, niet volledig helpend.
Dus ging ik op weg om beter naar mezelf en mijn lichaam te luisteren
Ik herkende ergens de excitement in mijn lijf als ik er aan dacht, maar hoe dan?
Mijn hoofd gaf genoeg redenen om niet 'anders te willen zijn dan de rest'. En tegelijkertijd voelde ik al een tijdje dat ik anders was. En 'eigenwijs is ook wijs'. De overtuigingen die me ver gebracht hadden tot nu toe. 


Zoals ik het anderen steeds ook gun, geloof ik in eigen regie. En in het zelfleiderschap.
Ik hoefde me niet langer vast te houden op dezelfde plek. Ik mocht er op gaan vertrouwen.

Er is gewoon meer op deze wereld. Zo ontzettend veel te ontdekken. Iedere stap bewuster, maakt me lichter. Gezonder. Het brengt me meer in verbinding met mezelf en meer in echt contact met de mensen om me heen. En eerlijk gezegd, ook in de relaties dichtbij zijn grote veranderingen geweest. Loslaten, anders vasthouden of juist verdiepen. 

Door goed voor mijn eigen ruimte te zorgen, kan ik vanuit mijn bedrijf en gezin meer voor anderen betekenen.

Maar laten we eerlijk zijn. Ik ben niet iemand die je alleen helpt het op te ruimen, los te laten en liefdevol te omarmen. Net als jij weet ik dat je het ook vooral moet toepassen, gaan doen. Met vallen en opstaan, help ik je ontdekken hoe jij Stralend jezelf kunt zijn en blijven. Zoals jou past.


"Elke keer voelde ik me een stukje lichter in het herstel van mijn burn-out 
Het heeft me inzichten 
gegeven en handvaten hoe het 
anders kan. Heel praktisch, maar ook magisch." (Anne-Marie)


Hoe zou het zijn als je nu echt
vol vertrouwen, lef en zachtheid gaat staan voor jezelf ?


Tijdens dit traject leer je hoe jij zelf jouw energie verhoogt en ruimte kunt blijven innemen voor jezelf. Het helpt zodat jij echt gaat staan voor wie je van nature bent.

Naast het groots 'opruimen', loslaten van wat jou niet meer dient, ervaar je steeds meer hoe jij in het NU het best jouw keuzes kunt maken. Die keuzes die voor jou belangrijk zijn om te kunnen leven vanuit jouw waarheid.

 

Je ontvangt enorme inzichten in jouw lichaam, systeem (gezin, familie, werk) en wat daarbij voor jou bijdraagt om de energie te verhogen.

Jij ervaart een mega transformatie doordat je gaat leven zoals het van nature jou echt helpt, vanuit jouw natuurlijke talent. 


Wat houdt dit transformatie traject in? 

Gedurende dit traject leer jij hoe je zelf kunt omarmen en shiften als je een energiedip ervaart, en hoe je  de taal van jouw lichaam beter kunt verstaan. 

Dit traject bestaat uit: 

 • het Ontdek-gesprek
  waarin je ontdekt wat jouw eerst volgende stap mag zijn (wat gun je jezelf en hoe kun je dit bereiken?)

 • Let it flow
  3 mega waardevolle sessies waarbij ik je begeleid jouw stappen te zetten. Hierbij zal de methodiek van Touch of Matrix en mijn methode worden gecombineerd, zoals we merken dat het best past bij jouw natuur.
  Je bent welkom in mijn praktijk in Boxtel, maar ook online behaal je deze resultaten vanuit jouw eigen thuis. Sommigen geven hier de voorkeur aan, in verband met het reizen, de planning of in verband met fijner voelen vanuit huis.

 • Waanzinnige tools
  Die je mee krijgt na iedere sessie en jou helpen dit te integreren in het dagelijks leven, bij jouw doelen. Praktische toepasbare oefeningen die je blijvend kunt herhalen.

BONUSSEN:

 1. Inzicht in jouw blauwdruk vanuit Human Design
  Doordat ik het Human Design mee neem in de bewustzijnssessies, krijg je inzicht in hoe jij meer volgens jouw blauwdruk kunt leven. Zo ontdek je ook hoe jij jouw keuzes vanuit het hart kunt blijven maken en volgen, en waaraan jij merkt dat je jouw energie volgt. 
 2. Een 'reset' op afstand (mocht je hulp nodig hebben, nadat je een tegenslag had en er zelf niet uitkomt, kun je tussendoor eenmalig vragen om terug in balans te voelen)

Je leert hoeveel kracht je zelf hebt. En hoe je dit kunt aanwakkeren. Innerlijke kracht wordt geactiveerd. 
Je kunt zoveel meer dan je denkt.
 Hierdoor merk ik dat ik echt meer energie en liefde heb voor alles wat ik mag doen. (Marion)


Wat is Touch of Matrix?

Een unieke healing die uitgaat van de taal van jouw lichaam.
Met Touch of Matrix ervaar je op luchtige, eenvoudige manier handvatten om vanuit eigen intuïtie, passend bij jouw eigen natuur, duurzame keuzes te maken.

Uitgaande van de Wet van aantrekking, kwantumfysica, de signalen vanuit de natuur en mijn kennis en ervaring als verpleegkundige begeleid ik je daarbij. Dit doen we samen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau tegelijkertijd. Jouw lichaam komt in beweging en vanuit een groter bewustzijn ervaar je dat last op nuchtere en magische wijze omarmd en losgelaten kan worden. 
Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe stappen. Op naar een leven vol plezier en energie zoals het past bij jouw natuur! Vanuit jouw gevoel zet jij de stappen die echt bij jou passen. 
Het geeft je het bewustzijn, de zachtheid, energie en vertrouwen die je verder helpen, om nu echt te gaan voor verandering. Je weet deze groei vast te houden omdat je tijdens de sessie al gevoeld hebt hoe je je in de nieuwe situatie voelt. 
Vanuit de verbinding met jezelf ga je duidelijker communiceren en ervaar je een mooiere verbinding met de mooie mensen om je heen (jouw familie, vrienden, klanten).


"Ik heb mogen ervaren hoe ik op mijn manier mijn stappen kon zetten. Ik voelde hoe ik oude overtuigingen en ervaringen losliet, terwijl ik niet wist dat dit me tegenhield. Er ontstond in mezelf weer ruimte en energie.
Mijn leven is compleet veranderd.
In hetzelfde team en werk voel ik me nu als een vis in het water. Ik geniet van de vernieuwing waar ik aan bijdraag. Ik voel me nuttig EN in balans. 
Ik weet hoe ik mijn balans kan blijven bewaken, zie het positieve weer in mezelf en de collega 's en hoor ook terug dat ze fijner met me samenwerken." (Ingrid)


Wat zeggen anderen over Bernadette met Touch of Matrix?

Kijk hiernaast wat anderen over me zeggen, zoals Gunter de Jong en Ria Kuipers, grondleggers van Touch of Matrix. 

Of lees hier de feedback zoals deze gegeven is door andere mooie bewuste mensen die de energie voelden. 


Wanneer is het niets voor jou?

 • Als je niet gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde, en hier ook echt niet voor open staat.
 • Als je graag de last die je ervaart wilt vasthouden, of te bang bent voor verandering
  (in je lijf, in het gezin, binnen de familie, in de onderneming, in het werk)
 • Als je niet bereid bent om nieuwe stappen te ervaren.

 • Tot slot .. is het ook niet voor jou indien in het eerste contact de klik niet aanwezig is voor een van ons. Om onze energie er in te stoppen, is een goede klik essentieel voor ons beiden en het resultaat wat je haalt! 

Wat is jouw investering?

Uit eigen ervaring in coaching ben ik ervan overtuigd dat de beste investering die je kunt doen, investering is in jezelf.
Wanneer je jezelf de ruimte gunt om persoonlijk te groeien, ervaar je dat het leven makkelijker, gezonder en met meer plezier gaat. De belangrijkste investering is jouw kostbare tijd te besteden aan dat wat jij mag doen om deze wereld samen mooier te maken. Voor jezelf en jouw omgeving. 

Voor dit transformatie traject van 2 maanden betaal je 444 euro (excl btw). Er zijn al diverse werkgevers die deze coaching voor hun werknemers hebben ondersteund, misschien ook wel voor jou. Ik help je graag hoe je dit bereikt.

Jouw aanmelding wordt pas definitief nadat we beiden na een Ontdekgesprek de meerwaarde herkennen.