Zo help ik je om weer de Stralende jij te zijn

die met voldoening zichzelf en de ander echt ziet 

Voor teambegeleiding of team coaching kijk je hier


Begrijp wat jou uniek maakt -
HUMAN DESIGN

Door te weten en ervaren wat jou uniek maakt, kun met meer vertrouwen en energie je jouw keuzes maken. Zodat je het leven op jouw mooist leeft, met gemak.

Ieder is uniek. Dat weet jij als professional en moeder als geen ander. 

Jouw kind zie je echt het liefst helemaal als zichzelf. Daarvan weet je wel wat meer wat hen uniek maakt. 

Met inzichten, praktische toepassing en herkenning in je lichaam vanuit Human Design, ontvang je een handleiding naar de ontdekkingstocht naar jezelf. 

Bewust ontspannen/ loslaten

Access Bars

Gun jezelf een leeg hoofd, volledige ontspanning en versterk jouw herstel. 

Met aanraking worden de  32 energiepunten op je hoofd geactiveerd. Terwijl jij op je rug ontspant, gaat de energie stromen zoals goed voor je is. 

 

Bewustzijnssessie

Laat met Touch of Matrix los wat je niet meer dient, verminder de last van je lijf en laat energie weer stromen (zoals past bij jouw human design)

(beiden 90 min)

NB Dit is alleen beschikbaar na ervaren van het traject of voor kinderen tussen 7-18 jaar.

Stralend jezelf zijn

Je herkent jezelf niet meer. Te emotioneel, een te kort lontje, snel uit balans en/of erg moe. 

Tijd om jouw automatische reactie echt te doorbreken en te gaan leven vanuit flow met vervulling. Stop met pleasen, redderen, wegcijferen, je klein te maken en vooral voor anderen te leven. Voel hoe je zelfverzekerd voor jezelf gaat kiezen en opkomen, en zo met meer gemak anderen bijstaat.  

Dat wat je nu niet meer dient, in deze situatie, op dit moment in je leven, help ik je loslaten zodat je Stralend de nieuwe jij wordt


Goed om te weten 

Ontwikkelbudget


Werkgever: (Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkelbudget en dit besteden aan bijvoorbeeld persoonlijk leiderschapcoaching, stresscoaching of burn-outcoaching. Vaak wordt dit vanuit het IKB gesteund.
Ook willen de meeste werkgevers los van dit budget er graag voor zorgen dat je zo gezond mogelijk kunt blijven werken, en juist persoonlijke groei stimuleren. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je persoonlijke groei of gezonder werken.

Belastingaftrek

Als particulier kun je kosten (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel ervan het verkrijgen van een (nieuwe) baan is. Er is een drempel van € 250,-.  Ook kan leiderschap coaching in aanmerking komen voor deze aftrek. Vraag de belastingdienst of je belastingconsulent om advies.


Wist je dat je ook een kadobon kunt geven?

Hoe leuk is het om een cadeau te geven. (Veel vrouwen kunnen het zichzelf niet gunnen, maar geven het veeeel liever ;-) )
Hierom bied ik ook de mogelijkheid om een leuke cadeaubon te geven. Binnen 2 werkdagen heb je deze in huis. 
De cadeaubon is inwisselbaar voor een van de vele diensten die ik aanbied. En een jaar geldig. 

Hoe je deze ontvangt, stuur me een berichtje (via mail, instagram of telefoon) of bel gerust. Mijn nummer: 06-10640745 


Dit wil je ook niet missen!

Wekelijks deel ik met de Eigen Wijzer inspiratie over wat mij bezig houdt rondom energie, systemen, ruimte nemen voor je missie en echt luisteren naar onszelf. Zodat je hierin op jouw unieke wijze aan de kinderen ook jouw ruimte en vertrouwen kunt geven.

PS. Door je aan te melden ben jij ook op de hoogte van de Masterclasses, groepssessies, retreat en andere spontane kansen die ik graag creëer. Dus ja.. vind er van alles van, onderzoek wat raakt (en wat niet ;-) en schroom niet om een hulpvraag te stellen als je voelt dat ik je mag helpen.