Human Design Reading

 Na een uur weet je hoe jij meer voldoening en flow gaat ervaren


Human Design is een zeer uitgebreid holistisch model wat je vele inzichten geeft over jouw unieke jij.
De uitgebreide persoonlijke inzichten deel ik graag met je in een gesprek.
Als Projector met een 3/5 profiel hou ik ervan het praktisch te maken, voelbaar en toepasbaar in jouw leven. 

Op basis van jouw geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd wordt jouw blauwdruk bepaald. Jouw blauwdruk kan je laten zien hoe jouw energie stroomt, hoe jij het best jouw keuzes in flow kunt maken en wat jou beïnvloedt in het leven. 

Het helpt je te ontdekken wat jouw lichaam je vertelt (zodat je meer vanuit jouw gevoel en intuïtie kunt leven).

Het helpt je ook hoe je de ander nog meer in zijn/haar unieke zijn kunt begeleiden op het levenspad. Je krijgt namelijk inzichten in hoe jouw energie werkt, hoe jij jouw keuzes het best kunt maken en wat de grootste uitdagingen kunnen zijn in jouw leven. 


Wat houdt de Human Design Reading in? 

Gedurende dit persoonlijke gesprek bespreken we de belangrijkste elementen uit jouw blauwdruk, zodat jij de inzichten direct kunt toepassen. 

Om het praktisch en direct toepasbaar te maken, stel ik je vooraf enkele vragen en nemen we die ook mee in de reading. Het heeft mijn voorkeur de reading via Zoom te doen, zodat ik je de opname ook na afloop kan toesturen.

Zo kun je altijd opnieuw bekijken welke inzichten je nog eens mag horen, of hoe het ook alweer zat. 

Dit gesprek bestaat uit: 

  1. Bespreken van jouw energietype, strategie, autoriteit en profiel volgens Human Design (aangepast op jouw aanwezige kennis en inzichten)
  2. Antwoorden / inzichten uit jouw design passend bij jouw persoonlijke vragen 
   Afhankelijk van jouw vragen bespreken we hierom ook de definitie, energiecentra, poorten, kanalen, pijlen. Ofwel jouw persoonlijke karaktereigenschappen, leerstijl, invloed van anderen, invloed op anderen, en hoe je hierbij herkent dat je je vooral aanpast. 
  3. Je wordt uitgedaagd om jouw eigen opmerkingen, gevoel te herkennen tijdens dit gesprek zodat je dit ook sneller gedurende jouw dag herkent. En kunt kiezen hoe je hiermee om wilt gaan.

  Enkele reacties van anderen

  "Ik heb nu meer vertrouwen om door te pakken, waar ik vooraf over twijfelde. Vooral de fijne bevestiging van dingen die ik intuïtief al aanvoelde. Ik zou het iedereen aanraden. Ik gun dit iedereen." (Brigitte)

  "Ik heb ervaren dat mijn human design echt waardevol is en kan ondersteunen in mijn groei. En dat mijn buikgevoel belangrijk is om naar te (leren) luisteren. Ik raad het iedereen aan die meer zichzelf wil zijn en wil groeien. "(Trudy)

  Wauw! Je hebt me zoveel inzichten mee gegeven. Ik begrijp nu veel beter hoe ik anders op mijn dochter kan reageren. Onze relatie bestond vaak uit strijden met elkaar, en is nu zoveel fijner. Ik weet hoe ik haar de ruimte en grenzen kan aangeven, op een manier waarmee ik haar in haar waarde laat.  (Marieke)


  Het hielp mij enorm dit meer te begrijpen, waardoor mijn energie met meer gemak en voldoening ging stromen. Ik ging minder de strijd aan, als het niet mijn strijd was. Ik volgde meer mijn gevoel als ik het ergens niet mee eens was. Ik kan de verwachtingen van anderen (en het systeem) makkelijker loslaten en mijn weg hierin kiezen. 

  Maar eerlijk gezegd zijn mijn grootste inzichten die waardoor ik mijn kinderen beter begrijp. Als moeder denk ik echt mijn kinderen wel te kennen, maar na het verdiepen in Human Design (mijn blauwdruk en die van hen) kan ik ze vanuit fijnere verbinding begeleiden op hun levenspad.

  Loslaten wat van hen is.
  Er zijn waar het kan en helpend is voor allebei.
  Vertrouwen helpen groeien in zichzelf. 

  Zodat zij ook hun weg vinden om om te gaan met waar zij tegen aan lopen in de systemen. Zodat zij de ruimte ervaren en hun licht kunnen laten schijnen.


  Wat is jouw investering?

  Deze reading is van grote waarde. Je begrijpt jezelf en jouw kinderen beter. Dit helpt je om de irritatie sneller te snappen en zo beter te weten welke actie of ruimte nodig is om je voor de langere termijn goed te voelen.

  Je investeert 75 euro (incl btw) in deze persoonlijke ontdekking van jouw blauwdruk.
  Als BONUS ontvang je de opname ook na afloop, zodat je terug kunt kijken EN nemen we de vragen die jou bezig houden mee in de reading.