Stralend jezelf zijn- VIP

 Life Changing om trots en veerkrachtig jouw leven met plezier te leven


In wat voor situaties kies je dit mooie programma?

Dit programma is voor jou als je van het volgende een of meer dingen herkent. 

 • Je wilt het nu ECHT groter aanpakken, en verwacht daar langer tijd voor nodig te hebben. 
 • Je wilt gaan staan voor jezelf en de eigenwaarde gaan ervaren.
 • Je gunt jezelf echte liefdevolle verandering! Niet alleen meer energie, maar je wilt ook meer doen waar jij blij en trots op bent. 
 • Eerdere ervaringen qua hulp hebben je laten zien dat er een hardnekkig patroon is wat je mag veranderen. En dit wil je echt aanpakken!
 • Je voelt jouw JA voor jezelf !

Deze VIP versie is extra bijzonder door deze aanvullingen op het Stralend Jezelf Zijn- programma

 • Begeleiding van 5 maanden
  Speciaal voor mensen die merken dat ze al veel gedaan hebben, en de energie en vertrouwen onvoldoende ervaren nu. Dit kan zijn doordat de fysieke last te groot is (bijv door een chronische ziekte, burnout of regelmatige rugklachten/ hoofdpijn klachten)  of doordat het zelfvertrouwen door eerdere ervaringen minimaal is.
 • Jouw coach als buddy!
  Wekelijks contact via App / voiceberichten (om de voortgang te volgen en gerichte tools en tips te ontvangen).
  Hierdoor kun je dit dagelijks in jouw situatie echt gaan toepassen, ervaar je steeds meer veerkracht en voldoening.
  Mega waardevol, omdat je direct bij niet-helpend gedrag/gedachten deelt en het niet groter hoeft te worden. EN omdat je zo een eigen wijze voor de toekomst eigen maakt.

En door de diverse bonussen die je hierbij ook nog ontvangt:

 1. Jouw persoonlijke Human Design Reading, gebaseerd op jouw situatie. 
  Ons Human Design geeft ons inzichten in hoe we zelf uniek zijn, wat ons in ons levensritme helpt om zo gezond mogelijk te leven en hoe we onze communicatie en energie zo goed mogelijk houden / beïnvloeden. Je ontvangt een opname van deze reading, zodat je deze op een later tijdstip altijd weer terug kan kijken voor tips die dan helpend kunnen zijn.
 2. Online programma 'Ontdek jouw glimlach' 
  Hiermee ontdek je waar jij zelf eigenlijk echt blij van wordt nu er meer tijd en ruimte voor jezelf komt. Wat wil je meemaken? Waar wordt je blij van? Wat maakt jouw leven nog zinvoller? En vooral, hoe pas je dat dan dagelijks ook toe?

 3. Online programma 'Meer Harmonie in het gezin'
  Waardoor je jouw emoties in het moment beter herkent, en leert hoe je deze kunt bijsturen. Steeds meer in het moment ga je anders reageren op jouw eigen emoties en die van anderen. Zo krijg je grip op je emoties en overvalt de strijd en frustratie je niet in contact. 

"Ik heb gemerkt hoeveel kracht ik in mijzelf heb. Ongelofelijk hoe ik hierdoor het vertrouwen kon houden gedurende de periode van Anorexia van mijn dochter en ADD diagnoses van mijn zoon. Ik voelde dat ik steeds meer controle kon loslaten en dat gaf me zoveel energie.
Mijn kinderen benoemden dat ze het zo leuk vonden dat ik nu veel vaker gewoon spontaan een spel met ze deed en dat we samen zo'n plezier hadden. Hierdoor merkte ik hoe weinig we dat eigenlijk hadden de laatste tijd." (Marion)


Wat zijn de verschillen tussen de normale en de VIP variant?

De VIP is alleen voor je als je echt voelt dat bovenstaande bij jou past.
Je gaat immers echt voor een life changing resultaat, en wil die verandering zelf aan gaan.

Het is voor jou dan de beste keuze. Je kunt dit alleen starten als we beiden in een groeigesprek de volle JA voelen.
(het vraagt immers van ons beiden een commitment)

Ik licht hier de verschillen toe.


Stralend Jezelf VIP omvat:

Groeigesprek 

5 maanden begeleiding incl praktisch toepasbare tools

5 bewustzijnssessies (+2 afstandssessie mogelijk)

Wekelijks contact en borging voor groei

BONUSSEN:

 1. Human Design Reading 
 2. Online programma Meer Verbinding
 3. Online Workshop Meer Harmonie in het gezin

Stralend Jezelf Zijn omvat:

Groeigesprek

2 maanden begeleiding incl praktisch toepasbare tools

3 bewustzijnssessies (+1 afstandssessie mogelijk)

3 contactmomenten 

Human Design wordt gebruikt tijdens de sessies, minder direct herkenbaar voor jezelf voor langere termijn. 

Hoe zou het zijn als je nu echt
vol vertrouwen, lef en zachtheid gaat staan voor jezelf ?


"Elke keer voelde ik me een stukje lichter in het herstel van mijn burn-out 
Het heeft me inzichten 
gegeven en handvaten hoe het 
anders kan. Heel praktisch, maar ook magisch." (Anne-Marie)

"Na het hartinfarct wat ik heb meegemaakt, heb je me weer leren vertrouwen in de kracht van mijn lichaam. Je hebt me op liefdevolle, nuchtere en doortastende wijze laten ervaren wat ik aan kon. Ik voel veel meer energie. Ik heb mijn angst sterk verlicht en voel me in gesprek met anderen een stuk zelfverzekerder. Ik heb een stevige basis om met alle tools verder te groeien en ben zo enorm blij dat ik nu zelfs weer kan genieten van het zwemmen met de meiden. Anderen vertellen me de laatste tijd ook dat ik veel meer straal."  (Linda)

NB Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Boxtel, maar ook online behaal je deze resultaten vanuit jouw eigen huis. Sommigen geven de voorkeur aan afwisseling, in verband met het reizen, de planning of in verband met fijner voelen vanuit huis. 


Tijdens de sessies zul je het volgende ervaren:

Eigen Energie en vertrouwen verhogen

Vaak is de eerste sessie gericht op het verhogen van energie, in balans brengen van de verbinding met jezelf en verwondering van de signalen die je krijgt van je lichaam. 

Dit geeft je vertrouwen in jouw vervolgstappen en je merkt dat energie gaat stromen.

Patronen (gewoontes) doorbreken

In de sessies zal ook aandacht zijn voor de niet helpende gewoontes die je hebt. Bijv te snel de problemen van een ander gaan oplossen, je te verantwoordelijk voelen of jezelf wegcijferen waardoor je over je grenzen gaat. 
Het komt vaak voor dat deze automatische reacties komen uit eerdere ervaringen, gedachtes of waarden die je hebt meegekregen.

Jouw systeem veranderen               

Ons ego beïnvloed automatische reacties, maar ook de relatie met jezelf en jouw innerlijk kind hebben hier een grote invloed op. En de wijze waarop jij leeft met jouw gezin, of de relatie met jouw oorspronkelijke gezin. Je gaat een diepere verbinding met jezelf en de lieve mensen om je heen ervaren door meer naar jouw lichaam te luisteren en vanuit jouw Human Design te leven.


Tijdens dit traject leer je hoe jij zelf jouw energie verhoogt en ruimte kunt blijven innemen voor jezelf. Het helpt zodat jij echt gaat staan voor wie je van nature bent.

Naast het groots 'opruimen', loslaten van wat jou niet meer dient, ervaar je steeds meer hoe jij in het NU het best jouw keuzes kunt maken. Die keuzes die voor jou belangrijk zijn om te kunnen leven vanuit jouw waarheid.

 

Je ontvangt enorme inzichten in jouw lichaam, systeem (gezin, familie, werk) en wat daarbij voor jou bijdraagt om de energie te verhogen. Afhankelijk van de oorzaken en last die jouw lichaam laat zien, zullen we ook werken met oa  familieopstellingen, opstellingen ten opzichte van chronische ziekte, NLP technieken en het versterken van de fysieke intelligentie (hoofd-hartverbinding).

Jij ervaart een mega transformatie doordat je gaat leven zoals het van nature jou echt helpt, vanuit jouw natuurlijke talent. 

Je leert hoeveel kracht je zelf hebt. En hoe je dit kunt aanwakkeren. Innerlijke kracht wordt geactiveerd. 
Je kunt zoveel meer dan je denkt.
 Hierdoor merk ik dat ik echt meer energie en liefde heb voor alles wat ik mag doen. (Marion)


Wat is Touch of Matrix?

Een unieke healing die uitgaat van de taal van jouw lichaam.
Met Touch of Matrix ervaar je op luchtige, eenvoudige manier handvatten om vanuit eigen intuïtie, passend bij jouw eigen natuur, duurzame keuzes te maken.

Uitgaande van de Wet van aantrekking, kwantumfysica, de signalen vanuit de natuur en mijn kennis en ervaring als verpleegkundige begeleid ik je daarbij. Dit doen we samen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau tegelijkertijd. Jouw lichaam komt in beweging en vanuit een groter bewustzijn ervaar je dat last op nuchtere en magische wijze omarmd en losgelaten kan worden. 
Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe stappen. Op naar een leven vol plezier en energie zoals het past bij jouw natuur! Vanuit jouw gevoel zet jij de stappen die echt bij jou passen. 
Het geeft je het bewustzijn, de zachtheid, energie en vertrouwen die je verder helpen, om nu echt te gaan voor verandering. Je weet deze groei vast te houden omdat je tijdens de sessie al gevoeld hebt hoe je je in de nieuwe situatie voelt. 
Vanuit de verbinding met jezelf ga je duidelijker communiceren en ervaar je een mooiere verbinding met de mooie mensen om je heen (jouw familie, vrienden, klanten).


"Ik heb mogen ervaren hoe ik op mijn manier mijn stappen kon zetten. Ik voelde hoe ik oude overtuigingen en ervaringen losliet, terwijl ik niet wist dat dit me tegenhield. Er ontstond in mezelf weer ruimte en energie.
Mijn leven is compleet veranderd.
In hetzelfde team en werk voel ik me nu als een vis in het water. Ik geniet van de vernieuwing waar ik aan bijdraag. Ik voel me nuttig EN in balans. 
Ik weet hoe ik mijn balans kan blijven bewaken, zie het positieve weer in mezelf en de collega 's en hoor ook terug dat ze fijner met me samenwerken." (Ingrid)

Op luchtige, positieve wijze ga je de invloed herkennen vanuit ervaringen in jouw leven, de relatie met jouw innerlijk kind, jouw familiepatroon en eerdere generaties. Dat wat je nu niet meer dient, maar wel bijdraagt, kan de oorzaak van de vastzittende energie zijn. Die vastzittende energie geeft fysieke en emotionele klachten. Juist door goed naar jouw signalen te luisteren en andere keuzes te maken, versterk je jouw gezondheid (en jouw zelfhelend vermogen).

 

Ik vergelijk het graag met sporten. Na 1x sporten voel ik wat het met me heeft gedaan, en welke energie het geeft. Om  het vervolgens ook eigen te maken, moet ik vaker trainen. Zo bouw ik aan duurzame verandering. Hierom komen we in ieder geval 3 keer bij elkaar. 

Zoals ik het anderen steeds ook gun, geloof ik in eigen regie. En in het zelfleiderschap.
Ik hoefde me niet langer vast te houden op dezelfde plek. Ik mocht er op gaan vertrouwen.

Er is gewoon meer op deze wereld. Zo ontzettend veel te ontdekken. Iedere stap bewuster, maakt me lichter. Gezonder. Het brengt me meer in verbinding met mezelf en meer in echt contact met de mensen om me heen. En eerlijk gezegd, ook in de relaties dichtbij zijn grote veranderingen geweest. Loslaten, anders vasthouden of juist verdiepen. 

Door goed voor mijn eigen ruimte te zorgen, kan ik vanuit mijn bedrijf en gezin meer voor anderen betekenen.

Maar laten we eerlijk zijn. Ik ben niet iemand die je alleen helpt het op te ruimen, los te laten en liefdevol te omarmen. Net als jij weet ik dat je het ook vooral moet toepassen, gaan doen. Met vallen en opstaan, help ik je ontdekken hoe jij Stralend jezelf kunt zijn en blijven. Zoals jou past.


Wanneer is het niets voor jou?

 • Als je niet gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde, en hier ook echt niet voor open staat.
 • Als je graag de last die je ervaart wilt vasthouden, of te bang bent voor verandering
  (in je lijf, in het gezin, binnen de familie, in de onderneming, in het werk)
 • Als je niet bereid bent om nieuwe stappen te ervaren.

 • Tot slot .. is het ook niet voor jou indien in het eerste contact de klik niet aanwezig is voor een van ons. Om onze energie er in te stoppen, is een goede klik essentieel voor ons beiden en het resultaat wat je haalt! 

Ik voelde aan alles, dat ik een keuze moest maken.
Een keuze voor mezelf. Een keuze waarbij ik een andere rol nam in het systeem, de omgeving waar ik al ruim 25 jaar werkzaam was. Als ik zo door zou gaan, zou ik blijven pleasen om dit te overleven. Ik voerde een strijd, waar ik niet in geloofde. Dat kostte me enorm veel energie, regelmatig rugklachten en disbalans in mijn schildklierhormonen, en stress in huis. 

Ik herkende mezelf zo niet. Ik had veel oplossingen geprobeerd, niet volledig helpend.
Dus ging ik op weg om beter naar mezelf en mijn lichaam te luisteren
Ik herkende ergens de excitement in mijn lijf als ik er aan dacht, maar hoe dan?
Mijn hoofd gaf genoeg redenen om niet 'anders te willen zijn dan de rest'. En tegelijkertijd voelde ik al een tijdje dat ik anders was. En 'eigenwijs is ook wijs'. De overtuigingen die me ver gebracht hadden tot nu toe. 

Het is aan jou.. volg je hart want dat klopt!

In het Ontdekgesprek bespreek ik graag met je de verschillen en help ik je ervaren wat het best passend lijkt. 

Voel bij jezelf goed wat voor jou de keuze zou zijn. Dit is bij alles de eerste stap.