Zorgprofessionals over Bernadette

 

Puur Verbinding = Bernadette Bekkers. Lees meer over Bernadette.

 

Weet waar ze het over heeft

Kort nadat ik gestart ben als manager op betreffende locatie ben ik met Bernadette in gesprek geraakt. Bernadette heeft onderzoek gedaan naar de knelpunten op deze afdeling en na een kort, boeiend gesprek lagen vrij snel de belangrijkste vraagstukken op tafel. Het was erg helpend om dit snel helder te hebben en de eigen focus goed aan te kunnen brengen. Bernadette weet waar ze het over heeft. Ze hielp me door haar zorganalyse, en de handvatten die ik daarbij ontving, goed op weg. Ze hielp mij daarnaast volledig vanuit eigen regie mijn vervolgstappen onderzoeken en nemen. Een persoonlijke analyse gericht op jouw team(s) zou ik zeker aanraden. 

Roos Mekes, Manager zorg en behandelteams

In korte tijd grote stappen gemaakt

Bernadette is een gedreven coach, die mensen in beweging weet te krijgen. Doordat ze goed naar mensen luistert en weet wat zij nodig hebben, neemt ze hen mee in de richting van het beoogde resultaat. Daarbij is ze direct, constructief en respectvol in haar feedback. Duidelijk en fair. In haar begeleiding van een team binnen Vivent Mariaoord zijn in korte tijd grote stappen gemaakt en is het resultaat van de ontwikkeling na 2 jaar nog steeds goed zichtbaar!

Eric de Haas, Manager zorg en behandelteams

Resultaatgerichte aanpak

Bernadette heeft een team in een tijd waarin er in korte tijd veel veranderde heel adequaat ondersteund. Begeleiden bij verdere verbetering in basiszorg (hygiëne, zorgplan en medicatieveiligheid), rust, meer gelijkheid in het team. Hierdoor ontstond er grotere betrokkenheid tussen team en mantelzorgers, positieve sfeer ondanks de stevige klus. Ze is heeft een resultaatgerichte aanpak en rapporteert op dito wijze.

Monique Hertogs, Raad van Bestuur Archipel Zorggroep