Over Bernadette

Puur Verbinding is het bedrijf van Bernadette Bekkers wat mooie bewuste mensen helpt om die stappen te zetten om meer vanuit eigen natuur te leven. Zo ervaar je meer energie, rust, passie en vertrouwen in jezelf en een fijne verbinding met mensen om je heen

 

Bernadette begeleidt mooie mensen die verandering willen zowel individueel en in groepstrajecten. Vanuit haar eigen passie om het mooiste in ieder te herkennen en bewust te helpen groeien, weet zij ook met teamcoachtrajecten de energie, onderlinge verbinding en veerkracht te verhogen. Kennis uit systemische, veranderkundige en energetische opleidingen. Met de ervaring die zij hiermee en vanuit jarenlange dagelijkse praktijk heeft opgedaan, weet zij vanuit oprechte verbinding eenvoudig energie te verhogen. De kracht voor de verandering zit in ieder zelf, bij de stappen die je mag zetten kun je vertrouwen op deskundige coaching.  

Nuchtere magie: wat een verschil! 

"Van nature is zij op een geheel eigen wijze betrokken om je vol enthousiasme en positiviteit te begeleiden. Eerlijk en praktisch, zodat je er meteen verschil bij merkt.
Ik vond het best wat spannend, maar voelde me volledig gesteund om de Nuchtere Magie zoals ze het noemt te ervaren. Het gaf (en geeft) me echt een super fijn gevoel en ruimte. 
Vol luchtigheid en plezier heeft ze me begeleid om te ontdekken wat ik bewust los mocht laten. 
Verrassend dat ik ook treffende tips mee kreeg van wat ik juist meer kon doen om meer vanuit mijn hart te leven. 

Ze staat naast je en helpt je echt naar dat doel wat jij wilt bereiken (en dit zo te kunnen houden). Ik weet nu hoe ik de ruimte voor mezelf kan blijven nemen, zonder me schuldig te voelen. Ik voel me zelfverzekerder nu ik meer rust heb in mijn hoofd. En zelfs hoe ik meer op mijn eigen lijf kan vertrouwen. Echt een mega verschil!
Eigenlijk ben ik vooral trots op mezelf." 

Astrid 
(na individueel traject met Touch of Matrix)

Heerlijk alles op zijn plek zakt

"Hoe heerlijk is jouw cursus. 
Ik voel gewoon dat het allemaal op zijn plek zakt.

Ik heb vandaag zo heerlijk gewandeld en ieder grassprieten en beestjes bekeken. 

Mijn man de ruimte gegeven om zijn vrije dag lekker zelf te doen wat hij wilde. En ik zit hier nu voldaan in de tuin in de zon het boek te lezen. Een serene rust. Ik wilde op staan en gaan sjouwen maar nee, ik blijf nog even lekker zitten.

 

Dank je wel Bernadette. Het heeft me nu al zoveel gebracht.
Bewust voor jezelf tijd nemen is toch wel heel lekker. " 

N. Kunenborg 
(na het programma Ontdek jouw Glimlach)

Out side the box mogelijkheden opzoeken

In de maanden die ik samengewerkt heb met Bernadette heeft ze met de teams gewerkt aan verbeteren van de werkprocessen binnen de zorg bij Archipel Gagelbosch. Van Bernadette heb ik geleerd van de mogelijkheden binnen de ouderenzorg. De term 'out side the box' bleef hangen na het samen werken met Bernadette. (voorjaar 2020)

Juanita Pouwels, verpleegkundige

 

In korte tijd grote stappen gemaakt

Bernadette is een gedreven coach, die mensen in beweging weet te krijgen. Doordat ze goed naar mensen luistert en weet wat zij nodig hebben, neemt ze hen mee in de richting van het beoogde resultaat. Daarbij is ze direct, constructief en respectvol in haar feedback. Duidelijk en fair. In haar begeleiding van een team binnen Vivent Mariaoord zijn in korte tijd grote stappen gemaakt en is het resultaat van de ontwikkeling na 2 jaar nog steeds goed zichtbaar!

Eric de Haas, Manager zorg en behandelteams