Nu even over mij

 

Ik sta altijd graag voor anderen klaar. Ik denk graag mee in oplossingen en help waar ik kan.
Dat is niet veranderd, maar de wijze waarop zeker wel.
Ik was een echte Pleaser, ging snel redderen. Ik vond het ongelofelijk lastig om Nee te zeggen, waardoor ik mijn energie vooral gebruikte voor zorg en hulp aan anderen.
Mijn lichaam gaf me signalen aan. Zo had ik rugklachten, vermoeidheid en uiteindelijk was ook de hormoonhuishouding van mijn schildklier ontregeld. Met alle emotionele en fysieke uitdagingen die dat me gaf. Tot ik echt ging luisteren, naar mezelf. 
Ik heb ervaren en gezien dat je met de echte glimlach voor jezelf een hogere energie ervaart, waarmee je eenvoudig (en gezonder) meer impact en verbinding maakt.

 

Vanuit mijn bedrijf Puur Verbinding begeleid ik mooie bewuste mensen om die stappen te zetten meer vanuit je hart, jouw eigen natuur te leven. Zo ervaar je meer energie, rust, impact, passie en vertrouwen in jezelf en een fijne verbinding met mensen om je heen

 

De vrouwen die ik help, gunnen hun kinderen het authentieke levenspad. Ook al vraagt dat om allerlei uitdagingen met de huidige systemen van onderwijs en zorg.


Ze realiseren zich dat als zij groeien, hun kinderen ook groeien. Als zij hun verantwoordelijkheid pakken om hun sh*t op te ruimen, ervaren de kinderen de ruimte voor de eigen levenslessen. Ik heb het verschil in mijn leven, qua gezondheid en bij mijn kinderen ervaren. Dit deel ik daarom ook graag met anderen.

 

Het is mijn passie om het mooiste in ieder te herkennen en bewust te helpen groeien. Zodat ze gezond, stralend en vol vertrouwen leven.
Wat ze in ieder geval willen: zorgen dat de energie in en rond hen weer stroomt!

Met al mijn ervaring en kennis, weet ik vanuit oprechte verbinding eenvoudig energie te verhogen. Denk hierbij aan veranderkundige kennis zoals verandermanagement, LEAN, systemisch coachen en executive coachen. Maar ook aan energetische kennis vanuit Touch of Matrix, Kwantumfysica, Access Bars en communicatie inzichten vanuit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en natuurlijk jouw Human Design.

 

Met enthousiasme, betrokkenheid en positiviteit deel ik spiritualiteit op nuchtere lichte wijze. De kracht voor de verandering zit in jezelf, bij de stappen die je mag zetten kun je vertrouwen op deskundige coaching en begeleiding.   

 

Met mijn methodiek help ik vanuit jouw rol /plek in het systeem te kijken met een nuchtere, praktische en  spirituele manier naar wat het voor jou nog mooier maakt. Je ontvangt  handvatten in hoe jij dit kunt toepassen door de dag heen. Zo groei je met plezier naar een nog mooiere versie van jezelf, zoals het past bij jou (en jouw natuur). En doordat jij meer Stralend jezelf bent, zie je ook het vertrouwen van jouw kinderen groeien. Je controleert veel minder, maar geeft ze de ruimte en steun in hun levenspad.

Mijn motto is niet voor niets 'Leef vanuit jouw natuur, met een glimlach voor jezelf.

Wat anderen over mij zeggen

Nuchtere magie: wat een verschil! 

"Van nature is zij op een geheel eigen wijze betrokken om je vol enthousiasme en positiviteit te begeleiden. Eerlijk en praktisch, zodat je er meteen verschil bij merkt.
Ik vond het best wat spannend, maar voelde me volledig gesteund om de Nuchtere Magie zoals ze het noemt te ervaren. Het gaf (en geeft) me echt een super fijn gevoel en ruimte. 
Vol luchtigheid en plezier heeft ze me begeleid om te ontdekken wat ik bewust los mocht laten. 
Verrassend dat ik ook treffende tips mee kreeg van wat ik juist meer kon doen om meer vanuit mijn hart te leven. 

Ze staat naast je en helpt je echt naar dat doel wat jij wilt bereiken (en dit zo te kunnen houden). Ik weet nu hoe ik de ruimte voor mezelf kan blijven nemen, zonder me schuldig te voelen. Ik voel me zelfverzekerder nu ik meer rust heb in mijn hoofd. En zelfs hoe ik meer op mijn eigen lijf kan vertrouwen. Echt een mega verschil!
Eigenlijk ben ik vooral trots op mezelf." 

Astrid 
(na individueel traject met Touch of Matrix)

Heerlijk alles op zijn plek zakt

"Hoe heerlijk is jouw cursus. 
Ik voel gewoon dat het allemaal op zijn plek zakt.

Ik heb vandaag zo heerlijk gewandeld en ieder grassprieten en beestjes bekeken. 

Mijn man de ruimte gegeven om zijn vrije dag lekker zelf te doen wat hij wilde. En ik zit hier nu voldaan in de tuin in de zon het boek te lezen. Een serene rust. Ik wilde op staan en gaan sjouwen maar nee, ik blijf nog even lekker zitten.

 

Dank je wel Bernadette. Het heeft me nu al zoveel gebracht.
Bewust voor jezelf tijd nemen is toch wel heel lekker. " 

N. Kunenborg 
(na het programma Ontdek jouw Glimlach)

Out side the box mogelijkheden opzoeken

In de maanden die ik samengewerkt heb met Bernadette heeft ze met de teams gewerkt aan verbeteren van de werkprocessen binnen de zorg bij Archipel Gagelbosch. Van Bernadette heb ik geleerd van de mogelijkheden binnen de ouderenzorg. De term 'out side the box' bleef hangen na het samen werken met Bernadette. (voorjaar 2020)

Juanita Pouwels, verpleegkundige

 

In korte tijd grote stappen gemaakt

Bernadette is een gedreven coach, die mensen in beweging weet te krijgen. Doordat ze goed naar mensen luistert en weet wat zij nodig hebben, neemt ze hen mee in de richting van het beoogde resultaat. Daarbij is ze direct, constructief en respectvol in haar feedback. Duidelijk en fair. In haar begeleiding van een team binnen Vivent Mariaoord zijn in korte tijd grote stappen gemaakt en is het resultaat van de ontwikkeling na 2 jaar nog steeds goed zichtbaar!

Eric de Haas, Manager zorg en behandelteams