De Magische Masterclass 

Iedere maand geef ik een Magische Masterclass over een ander onderwerp. 

Tijdens deze Magische Masterclass deel ik met je kennis, inzichten, ervaring en veel praktische tips hoe jij nog meer vertrouwen, energie, zelfliefde en ruimte voor jezelf kunt ervaren. Jij weet wat jouw lichaam nodig heeft. Jij weet het best hoe jij kunt groeien. Vanuit de beste verbinding met jezelf ervaar je de mooiste momenten met jouw omgeving (thuis en in het werk). 

 

De Magische Masterclass betekent een waardevolle ervaring! Jij ervaart tijdens de masterclass wat voor jou voor verandering kan zorgen. En krijgt ook tips hoe je dit daadwerkelijk kunt gaan doen. Dit alles kun jij thuis zelf bijwonen, vol energie, zonder dat het je wat anders kost.

Beter als andere mooie mensen die ik heb mogen inspireren kan ik het niet zeggen:

Sonja gunt het jou omdat het zonde is om energie weg te laten lekken aan negativiteit wat ze bij veel mensen om haar heen ziet. "Ik vond het heel waardevol, heeft er praktische tips uit gekregen en vertrouwen. 

Bernadette Bekkers

Touch of Matrix Therapeut

Transformatie coach

"Ik heb me jarenlang verdiept in de wijze waarop mensen de eigen regie nemen voor hun gezondheid. En hoe ik dit zelf doe! 
Ik leerde mezelf te herkennen als ik teveel ging redderen. Ik voelde het vertrouwen in de signalen van mijn lichaam toenemen. Hierdoor zijn mijn rugklachten sterk verminderd en ben ik mijn schildkliermedicatie aan het afbouwen. Niet als bewijs, maar omdat ik voel dat mijn systeem om een andere balans en ruimte vraagt. De energie, eigen ruimte en vertrouwen wat ik hierin ervaar gun ik iedereen."  
Mijn persoonlijke en professionele inzichten en methodes, zoals Touch of Matrix, die mij helpen deel ik graag met andere mooie bewuste mensen. 


Ben jij iemand die:

 • Voelt dat je jezelf saboteert, maar hier nu mee wil stoppen.
 • Zich bewust is dat het tijd is om eigen patronen te doorbreken?
 • Leergierig is naar wat je hier zelf aan kunt doen?
 • De kansen ziet en wilt benutten?
 • Merkt dat het je goed doet om vanuit jouw talent bij te dragen (ook al wil je dit wel echt wat meer ervaren)?
 • zichzelf wel een wondertje gunt?
 • Nieuwsgierig is wat de bewustwordingsmethodiek Touch of Matrix hierin wellicht kan betekenen?

Als je je in een of meerdere dingen herkent, meld je dan snel aan voor de Magische Masterclass! 

Wat je misschien nog wilt weten: 

 1. Wat zijn de kosten?
  Deze masterclass mag jij gratis bijwonen. Jij gunt jezelf de tijd om mee te doen. Ik geloof er in dat we samen de wereld mooier mogen maken. Dit brengt je veel energie, enthousiasme en praktische tips waarvan er altijd meerdere zijn die jij direct kunt toepassen. 
 2. Wat was de ervaring van anderen?
  Lees hier wat anderen van de Masterclass vonden
 3. Hoe kan ik de Masterclass bijwonen?
  Wanneer je op de link klikt, kun je je aanmelden. Na aanmelding ontvang je een mail ter bevestiging. Op het moment van de Masterclass open je thuis op laptop, tablet of telefoon de link. ( Eerdere digibeten hadden er geen enkele moeite mee ;-) ). Jij bent zelf niet in beeld, maar doet actief mee in de chat.
  Zorg dat je comfortabel kunt meedoen, en drinken, pen en papier bij de hand hebt. Het is echt een interactieve Masterclass. 
 4. Kan ik de Magische Masterclass terugkijken?
  Jazeker, als jij je hebt aangemeld kun je deze zeker terugkijken. Je wilt de tools die je aangereikt krijgt wel echt kunnen toepassen, soms is herhaling daarvoor fijn.