Waar kan ik jou blij mee maken?

Mijn aanbod


Mijn werkwijzen

Als expert in lichaamstaal, communicatie en verandering help ik je graag jouw patronen doorbreken en dromen waarmaken. Op een manier die bij jou past.

Op weg naar meer energie, eigen ruimte en vertrouwen!

Dit doe ik met energetische, systemische en communicatieve tools.


Videoworkshop Meer Verbinding

In 3 weken ervaar je meer verbinding met jezelf en jouw gezin.

Met 3 mega waardevolle Masterclasses waarin je stapsgewijs ontdekt wat jij zelf kunt doen voor verandering.
Zo zorg jij eindelijk dat het anders gaat in jouw leven.

Je ontdekt:

  • Hoe jij de signalen bij jezelf en de ander echt kunt herkennen en erkennen.
  • Hoe je jouw brein beter begrijpt en beïnvloedt
  • Hoe je anderen mee krijgt om nu echt die stappen te zetten die zorgen voor meer energie en eigen ruimte

Het geeft je een keuze wat je wilt houden, blijven doen en wat niet ;-)

Maar dat niet alleen. De vele praktische voorbeelden inspireren jou om dat te doen wat jou het beste gevoel geeft.

IN SEPTEMBER MET BONUS: 

De Masterclass 'Leven vanuit jouw natuur met Human Design' (deze kun je normaal alleen volgen in het 'Vergroot jouw Impact' programma)

Loes liet na afloop weten dat zij veel energie en vertrouwen merkte bij zichzelf om nu wel echt voor zichzelf te zorgen. Het gaf haar rust in haar gezin, wat de kinderen meteen opmerkte.

 

Nancy stuurde een bericht dat ze de inzichten direct had toegepast. Het ging haar makkelijker af om Nee te zeggen en te kiezen wat ze aandacht gaf. Haar collega gaf haar een week na de Masterclass een compliment dat ze verrast was dat ze zoveel veranderd was in een week. Stralender.


Ontspannen herstellen

Na 1 ontspannen sessie Access Bars ervaar je direct rust en ruimte in je lichaam en voel je de energie stromen. Hoe wordt het nog mooier dan dit?

Access Bars werkt op basis van 32 energiepunten op het hoofd. Doordat de therapeut deze activeert, terwijl je zelf ontspannen op je rug ligt, voel je energie stromen. Het stimuleert het vermogen van het lichaam om zelf te herstellen van fysieke, emotionele en mentale last. 

Een afspraak duurt 1,5 uur en heeft een waarde van 125 euro.


Zoals Joost nuchter opmerkte. Ik weet niet wat je doet, maar die tennisarm was een week na die Access Bars Sessie weg. Daar deed ik 2 jaar terug 4 maanden met de speciale fysio over. 
Mijn hooikoorts druppels, pillen en dat infrarood apparaatje heb ik na 2 x Touch of Matrix kunnen laten staan. Zelfs nu, 2 jaar later is het nog hartstikke zacht en ontspannen.

 

Jose voelde zich enorm gedragen na de sessie. Dit had ze nog nooit zo ervaren. Deze diepe ontspanning had haar geraakt en enorm geholpen. Ze vertelde na een week dat ze veel rustiger leek in haar lijf en vooral in haar hoofd.


Stralend jezelf zijn

Ervaring leert dat na 3 sessies van Touch of Matrix (live of online) jij ervaart hoe jij jezelf hebt geholpen. Als jouw vraag of wens meer aandacht nodig heeft, maken we natuurlijk  samen afspraken op maat aanvullend.  Na dit traject heb je een patroon doorbroken in je lijf en je leven. Op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau. Je voelt het verschil, en reageert anders op situaties die je voorheen triggerden.

Op bewust en onbewust niveau heb je gevoeld wat je lichaam vertelde.

Ervaren wat dagelijks jouw keuze mag zijn, en wat dat je voor gevoel geeft.
Energie, zacht, liefdevol, ruimte, rust.

Losgelaten wat niet meer dient. 

Ruimte gemaakt voor die verandering in jezelf en om je heen.

Je ervaart meer gezondheid, ontspanning en energie in je leven. Luchtig. Magisch. Verrassend.

Marion heeft ervaren dat haar leven compleet veranderde van controle naar vertrouwen. Van geen puf, veel piekeren, weinig slapen en pijn in haar lijf, voelde ze zich vol vertrouwen en energie. Stralend.

Anne-Marie merkte dat zij iedere keer lichter naar huis ging, terwijl ze niet voelde dat er zoveel last was. Haar energie nam gedurende dit traject toe en de hoofdpijn nam af. 


Wil je nog meer ontdekken?

Wekelijks deel ik met de Eigen Wijzer inspiratie over wat mij bezig houdt rondom energie, systemen, ruimte nemen voor je missie en echt luisteren naar onszelf. Zodat je hierin op jouw unieke wijze aan de kinderen ook jouw ruimte en vertrouwen kunt geven.

PS. Door je aan te melden ben jij ook op de hoogte van de Masterclasses, groepssessies, retreat en andere spontane kansen die ik graag creëer. Dus ja.. vind er van alles van, onderzoek wat raakt (en wat niet ;-) en schroom niet om een hulpvraag te stellen als je voelt dat ik je mag helpen.