Touch of Matrix 

Het transformatietraject naar bewust leven vanuit jouw natuur


 • Ben jij je bewust geworden dat je echt anders wilt leven, minder hard te werken en meer vanuit het hart?
 • Voel je dat je nu echt jouw ruimte wilt nemen, om jouw mooiste leven te leven?
 • Voel je dat het nu jouw tijd is om de invloed van het verleden (oude patronen, ervaringen) echt te veranderen?
 • Wil je nu serieus naar de signalen van je lichaam luisteren, en hier iets mee doen?
 • Merk je dat dit jouw moment is om op nuchtere, luchtige, magische en tikkeltje spirituele wijze voorgoed jouw stappen te zetten?

 

Enne.. heb je geen zin meer om te graven, maar wil je wel nog wat loslaten om fijn verder te leven, dan ben je van harte welkom! 


Hoe zou het zijn als je nu echt
vol vertrouwen, lef en zachtheid gaat staan voor jezelf ?


Na ruim 25 jaar in de zorg (als verpleegkundige, verandermanager en systemisch coach) voelde ik dat ik op een andere manier mocht bijdragen aan een mooiere wereld. Spannend om te zeggen, tegelijkertijd voelde ik dat oprecht. Ik wist niet hoe, maar vertrouwde.

Op mijn pad als ondernemer heb ik leren vertrouwen op mijn gevoel. Momenten waarop ik voelde dat ik belangrijke keuzes te maken had, heb ik mij enorm gesteund gevoeld vanuit Touch of Matrix. Keuzes om mijn inbreng in het familiepatroon, in mijn gezondheid en onderneming te verbeteren. Door te voelen wat er in je lichaam, in je energie verandert als je in beweging komt, groeide het vertrouwen om echt mijn stappen te zetten. Ik merk dat dit me enorm veel rust in mijn hoofd en ruimte heeft gegeven. 

Door goed voor mijn eigen ruimte te zorgen, kan ik vanuit mijn bedrijf en gezin meer voor anderen betekenen. 


Wat is Touch of Matrix?

Een unieke healing die uitgaat van de taal van jouw lichaam.
Met Touch of Matrix ervaar je op luchtige, eenvoudige manier handvatten om vanuit eigen intuïtie, passend bij jouw eigen natuur, duurzame keuzes te maken.

Uitgaande van de Wet van aantrekking, kwantumfysica, de signalen vanuit de natuur en mijn kennis en ervaring als verpleegkundige begeleid ik je daarbij. Dit doen we samen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau tegelijkertijd. Jouw lichaam komt in beweging en vanuit een groter bewustzijn ervaar je dat last op nuchtere en magische wijze omarmd en losgelaten kan worden. 
Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe stappen. Op naar een leven vol plezier en energie zoals het past bij jouw natuur! Vanuit jouw gevoel zet jij de stappen die echt bij jou passen. 
Het geeft je het bewustzijn, de zachtheid, energie en vertrouwen die je verder helpen, om nu echt te gaan voor verandering. Je weet deze groei vast te houden omdat je tijdens de sessie al gevoeld hebt hoe je je in de nieuwe situatie voelt. 
Vanuit de verbinding met jezelf ga je duidelijker communiceren en ervaar je een mooiere verbinding met de mooie mensen om je heen (jouw familie, vrienden, klanten).


In wat voor situaties kies je voor Touch of Matrix?


Tijdens een sessie ga je je bewust worden van jouw gevoel, mogelijke oorzaken en weten wat je bij onhandige voelende emoties of terugkerende fysieke klachten helpt. Zo werkt het ook als je wilt ontdekken welke keuze voor jou de juiste is. En het helpt je te groeien in vertrouwen, je voelt de energie stromen. Dus ook als je zoveel nieuwe stappen hebt gezet, en net dat laatste beetje vertrouwen niet voelt wat nodig is om er echt voor te gaan. 
Vaak uiten signalen van verandering zich in fysieke klachten. Als jij naar dat signaal wilt luisteren, kun je je met Touch of Matrix bewust worden wat het jou vertelt. Dat wat zich aandient kan worden omarmd en losgelaten, zodat ruimte, energie en zachtheid ontstaat.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld: 

 • rugpijn,
 • hoofdpijn,
 • buikpijn,
 • hormonale klachten,
 • vermoeidheid,
 • onrust in je lichaam en/of hoofd
 • teveel leven vanuit je hoofd in plaats van uit je gevoel
 • (moeilijk te sturen/ terugkerende) boosheid / irritatie
 • Twijfel over keuzes (in jouw ondernemerschap, relaties, werk, en wat je maar bezig houdt)
 • Onzekerheid 

Ik vergelijk het graag met sporten. Na 1x sporten voel ik wat het met me heeft gedaan, en welke energie het geeft. Om  het vervolgens ook eigen te maken, moet ik vaker trainen. Zo bouw ik aan duurzame verandering.

Tijdens dit traject leer je hoe jij zelf jouw energie verhoogt en ruimte kunt blijven innemen voor jezelf. Het helpt zodat jij echt gaat staan voor wie je van nature bent.

Naast het groots 'opruimen', loslaten van wat jou niet meer dient, ervaar je steeds meer hoe jij in het NU het best jouw keuzes kunt maken. Die keuzes die voor jou belangrijk zijn om te kunnen leven vanuit jouw waarheid.

 

Je ontvangt enorme inzichten in jouw lichaam, systeem (gezin, familie, werk) en wat daarbij voor jou bijdraagt om de energie te verhogen.

Jij ervaart een mega transformatie doordat je gaat leven zoals het van nature jou echt helpt, vanuit jouw natuurlijke talent. 

 


Wat houdt mijn mega transformatie traject in? 

Ik begeleid mooie bewuste mensen om zelf steeds meer te ontdekken hoe je echt luistert naar je gevoel om energiek, sterk en gezond te leven op jouw manier. Gedurende dit traject leer jij hoe je zelf kunt omarmen en shiften als je een energiedip ervaart, en hoe je  de taal van jouw lichaam beter kunt verstaan. Dit doe ik in de natuur, in mijn natuurlijke praktijkruimte en/ of online.

Dit traject bestaat uit: 

 • een Ontdek-gesprek (waarin we jouw voorbereiding doornemen wat jij wilt bereiken en wat mogelijk hindert)
 • 3 mega waardevolle coach sessies waarbij ik je begeleid jouw stappen te zetten. Hierbij zal de methodiek van Touch of Matrix en mijn methode worden gecombineerd.
 • Persoonlijke, enthousiaste betrokkenheid bij korte vragen/dilemma's tussendoor.
 • Gedurende 3 maanden ontvang je daarnaast als bonus diverse handvatten om jouw nieuwe ruimte echt te blijven ervaren. Denk hierbij aan tools om beter te kunnen aarden, praktische tips om echt die gewenste flow in jouw leven eigen te maken, energetische oefeningen om moeilijke situaties makkelijker te ervaren, handvatten om jouw ritme voor jouw optimaal te maken, inzicht in jouw blauwdruk vanuit jouw Human Design (met tips die daar bij horen), en natuurlijk ontdek je ook hoe jij jouw keuzes vanuit het hart kunt blijven maken en volgen.  
 • Wekelijks contact om vanuit zowel flow en focus echt jouw doelen waar te maken. 

Zo blijf je in vertrouwen groeien vanuit jouw ruimte en ontdek je steeds meer ontdek wat er mogelijk is voor je. 


Wat zeggen anderen over Bernadette met Touch of Matrix?

Kijk hiernaast wat anderen over me zeggen, zoals Gunter de Jong en Ria Kuipers, grondleggers van Touch of Matrix. 

Of lees hier de feedback zoals deze gegeven is door andere mooie bewuste mensen die de energie voelden. 


Wanneer is het niets voor jou?

 • Als je niet gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde, en hier ook echt niet voor open staat.
 • Als je graag de last die je ervaart wilt vasthouden, of te bang bent voor verandering
  (in je lijf, in het gezin, binnen de familie, in de onderneming, in het werk)
 • Als je niet bereid bent om nieuwe stappen te ervaren.

 • Tot slot .. is het ook niet voor jou indien in het eerste contact de klik niet aanwezig is voor een van ons. Om onze energie er in te stoppen, is een goede klik essentieel voor ons beiden en het resultaat wat je haalt! 

Wat is jouw investering?

Uit eigen ervaring in coaching ben ik ervan overtuigd dat de beste investering die je kunt doen, investering is in jezelf.
Wanneer je jezelf de ruimte gunt om persoonlijk te groeien, ervaar je dat het leven makkelijker, gezonder en met meer plezier gaat. De belangrijkste investering is jouw kostbare tijd te besteden aan dat wat jij mag doen om deze wereld samen mooier te maken. Voor jezelf en jouw omgeving. 

Voor dit mega transformatie traject van 3 maanden betaal je NU slechts 250 Euro per maand , excl btw. (En er zijn al diverse werkgevers die deze coaching voor hun werknemers hebben ondersteund, misschien ook wel voor jou)