Bewust in Beweging

Samen wandelen zodat je jouw stappen weet te zetten naar meer balans en gezondheid


Je weet eigenlijk niet goed wat jou zou kunnen helpen. Je herkent jezelf niet helemaal meer op sommige momenten. Je moppert wat meer dan je zou willen. En dat gun je ze thuis ook niet. 

Je houdt er niet van om slachtoffer te zijn van wat je overkomt, maar weet nu even niet wat je er mee mag doen. Hoe frustrerend terwijl je meestal zo jouw eigen regie pakt en weet te vinden. 


Ik kon niet goed bedenken wat het was wat me nu tegen leek te zitten. Ik voelde me moe en had een soort spanning in mijn lijf. Ik voel zo dankbaar dat ik zoveel lieve mensen om me heen heb. Het enige wat ik wel echt graag wilde was af en toe een beetje ruimte voor mezelf. Na de wandeling samen heb ik mooie inzichten gekregen hoe ik dit kan toepassen in mijn leven. Op mijn manier. Zodat ik er wel kan zijn voor ze EN kan genieten van mijn eigen ruimte en tijd voor mezelf. (Marieke)


Je merkt dat je gezonder wilt leven, meer energie wenst en meer in balans. Je bent er klaar mee om steeds dezelfde struggles te ervaren. Je hebt al van alles gedaan om je bewuster te worden van jezelf, maar krijgt die stap naar verandering maar niet echt gezet

Je ervaart steeds meer dat je die 'vreemde eend' bent, ze begrijpen je niet echt. Het voelt ongelofelijk alleen. Het vreet energie om je steeds aan te passen. Terwijl je ook weet dat je echt begrijpt wat voor de mensen voor wie je klaar staat echt zou helpen. 
Jij wilt in ieder geval wel vanuit jouw hart leven. Zodat het ook voor jou echt goed voelt. En zo wil je bijdragen aan het leven van de mooie mensen om je heen. 


Jouw natuurlijk talent

Tijdens een wandeling van 1,5 uur in de Brabantse natuur, ontdek je stralend hoe je jouw dromen meer vorm kunt geven. Op een manier die past bij jou en jouw natuur.

De kracht van de natuur, een ontspannen gesprek over jouw zorgen en jouw dromen, en luchtige positieve begeleiding zijn ingrediënten van deze Wandelcoaching. De rake vragen helpen je om zowel de last te verhelderen als de mogelijkheden te ontdekken. 


Bernadette zet zich vol enthousiasme en betrokkenheid voor je in. Ze heeft jarenlange expertise, onder andere vanuit haar bedrijf Puur Verbinding.
Als transformatiecoach helpt zij jou jouw natuurlijke talent te herkennen en praktisch toe te passen in jouw werk en thuis. Je neemt jezelf immers overal mee.

In haar methodiek helpt ze naar jouw rol in het systeem te kijken met een nuchtere, praktische en  spirituele manier. Haar motto is dan ook niet voor niets 'Leef vanuit jouw natuur, met een glimlach voor jezelf.

Vol vertrouwen heeft zij bij zichzelf en vele anderen gezien dat je met de echte glimlach voor jezelf een hogere energie ervaart, waarmee je eenvoudig meer impact en verbinding maakt.


Breng nu jouw energie in beweging

Energie die vastzit (in rondmalen in je hoofd of in lichamelijk klachten) wil bewegen. Hoe meer het stroomt, hoe helderder je merkt wat jouw volgende stap is. 

Deze wandeling van 1,5 uur is beperkt beschikbaar. Na aanmelding zal Bernadette binnen 3 werkdagen contact met je opnemen. 
Deze wandelcoachsessie is 100 euro waard, maar jij ontvangt deze nu voor 75 euro.