Touch of Matrix / Access Bars

Jouw luchtige oplossing naar meer zachtheid, energie en rust


Die lichamelijke klachten die je al langer (of vaker) hebt, vertellen je iets. Jij hebt de keuze of je er naar luistert of niet. Hoeft jouw lichaam niet langer te roepen om aandacht? Wil jij gaan luisteren naar de signalen?

 

Zorgen, angst, niet helpende ervaringen, onzekerheid kosten je veel energie. Je mag er op een andere manier naar luisteren, zodat jouw energie weer gaat stromen naar dat wat jou vertrouwen en rust geeft. Vanuit die ontspanning in jezelf ga jij echt die keuzes maken en volhouden voor een gezonder en energieker leven. Voor meer balans. 
Vanuit een betere verbinding met jezelf ga je nog meer plezier in de relaties met anderen ervaren.

"Je leert hoeveel kracht je zelf hebt. En hoe je dit kunt aanwakkeren.
Innerlijke kracht
wordt geactiveerd. 
Je kunt zoveel meer dan je denkt." (Marion)


Wat is Touch of Matrix? 

Een bewustzijnsmethode die letterlijk en figuurlijk alles in beweging brengt.

Deze is gebaseerd op de Quantumfysica waarin aangetoond is dat alles licht en informatie is.  

Het wordt ook nog al eens vergeleken met een computer. We maken allemaal onze ervaringen mee in ons leven. Leuke en minder leuke. We slaan ze op op onze harde schijf.
Bijvoorbeeld doordat we het wegstoppen of doordat we het letterlijk 'een plekje geven'.
Bij een computer zie je dat deze vast loopt of trager wordt als de harde schijf te vol is. Bij onszelf merken we dat ieder op onze unieke manier.
Als Touch of Matrix therapeut begeleid ik je op eenvoudige, luchtige wijze de eigen harde schijf op te schonen. Dit doen we op diverse nivo's (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en overige nivo's). Hierbij gebruiken we taal; woorden, gedachten en lichaamstaal. 
Zo kan de energie weer volop stromen. Vol ruimte, zachtheid en met meer rust. 

 

Touch of Matrix kan door mij zowel in de praktijkruimte als vanuit eigen huis via online verbinding worden begeleid.


"Ik geniet meer van de ruimte die ik voor mezelf pak. Ik maak bewuster keuzes voor mijn welbevinden. Hoofdpijn is niet meer teruggekomen. Ze hebben me nu zelfs de ruimte gegeven om meer trainingen te geven. Precies hoe ik het het liefste doe. " (Yvonne)


In wat voor situaties kies je voor Touch of Matrix?


Vaak uiten signalen van verandering zich in fysieke klachten. Als jij naar dat signaal wilt luisteren, kun je je met Touch of Matrix bewust worden wat het jou vertelt. Dat wat zich aandient kan worden omarmd en losgelaten, zodat ruimte, energie en zachtheid ontstaat. 
Denk hierbij aan bijvoorbeeld: 

 • moeite je balans te houden
 • rugpijn,
 • hoofdpijn,
 • buikpijn,
 • hormonale klachten,
 • vermoeidheid,
 • onrust in je lichaam en/of hoofd
 • teveel leven vanuit je hoofd in plaats van uit je gevoel
 • (moeilijk te sturen/ terugkerende) boosheid / irritatie
 • Twijfel over keuzes (in jouw ondernemerschap, relaties, werk, en wat je maar bezig houdt)
 • Onzekerheid 
 • Spanning in je lichaam
 • Geen vertrouwen meer in je lichaam

Ervaar wat het met je doet om eens niet te hoeven graven naar het verleden.
Juist in het moment wordt jouw zelfhelend vermogen aangesproken om in beweging te komen. 


"Elke keer voelde ik me een stukje lichter. Het heeft me inzichten gegeven en handvaten hoe het anders kan. Heel praktisch, maar ook magisch." (Anne-Marie)

 

"Wauw, zelfs mijn cyclus is weer regelmatig geworden. Ik voel nu echt dat al het moois wat ik wil op mij af komt. Ik leef in flow, en kan met veel meer energie en plezier de uitdagingen aan." (Ingrid)


Zoals ik het anderen steeds ook gun, geloof ik in eigen regie.
En in het zelfleiderschap.
Ik hoefde me niet langer vast te houden op dezelfde plek.
Ik mocht er op gaan vertrouwen.

Er is gewoon meer op deze wereld. Zo ontzettend veel te ontdekken.

Iedere stap bewuster, maakt me lichter. Gezonder. Het brengt me meer in verbinding met mezelf en meer in echt contact met de mensen om me heen. En eerlijk gezegd, ook in de relaties dichtbij zijn grote veranderingen geweest. Loslaten, anders vasthouden of juist verdiepen. 

Door goed voor mijn eigen ruimte te zorgen, kan ik vanuit mijn bedrijf en gezin meer voor anderen betekenen.

Maar laten we eerlijk zijn. Het kan licht en eenvoudig met deskundige begeleiding, maar je doet het wel zelf. Ik help je zowel de last als de oplossing te voelen.
Jij gaat de verandering voelen. In het moment. 

En die motiveert je om dat pad te blijven volgen.


"Ik heb mogen ervaren hoe ik op mijn manier mijn stappen kon zetten. Ik voelde hoe ik oude overtuigingen en ervaringen losliet, terwijl ik niet wist dat dit me tegenhield. Er ontstond in mezelf weer ruimte en energie.
Mijn leven is compleet veranderd.
In hetzelfde team en werk voel ik me nu als een vis in het water. Ik geniet van de vernieuwing waar ik aan bijdraag. Ik voel me nuttig EN in balans. 
Ik weet hoe ik mijn balans kan blijven bewaken, zie het positieve weer in mezelf en de collega 's en hoor ook terug dat ze fijner met me samenwerken." (Ingrid)


Wanneer is het niets voor jou?

 • Als je niet gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde, en hier ook echt niet voor open staat.
 • Als je graag de last die je ervaart wilt vasthouden, of te bang bent voor verandering
  (in je lijf, in het gezin, binnen de familie, in de onderneming, in het werk)
 • Als je niet bereid bent om nieuwe stappen te ervaren.

 • Tot slot .. is het ook niet voor jou indien in het ontdekgesprek de klik niet aanwezig is voor een van ons. Om onze energie er in te stoppen, is een goede klik essentieel voor ons beiden en het resultaat wat je haalt! 

Wat is jouw investering?

Uit eigen ervaring met top coaches ben ik ervan overtuigd dat de beste investering die je kunt doen, in jezelf is. Wanneer je jezelf de ruimte gunt om persoonlijk te groeien, ervaar je dat het leven makkelijker, gezonder en met meer plezier gaat.  Juist daardoor voel je meer verbinding met jezelf en met anderen. 
Na aanmelding ontdekken we samen in Ontdekgesprek of, en zo ja welke optie het best bij jou past. Qua keuze heb je de volgende 3 mogelijkheden.


1 Sessie Access Bars 
(in de praktijk )

Je ervaart volledige rust, ruimte en ontspanning door en na activering van de energetische punten op je hoofd. Deze activeren het fysieke herstel en zorgen ervoor dat energie stroomt zoals het mag vrijkomen. Het zelfherstellend vermogen wordt sterk geactiveerd.

3 Sessie's Touch of Matrix
(in praktijk of online)

Je ervaart duurzame verandering  in jouw gezondheid, energie en vertrouwen. Je hebt het voor jou belangrijke thema positief veranderd. Je slaapt beter, voelt je gezonder, fitter, vrolijker doordat je jezelf echt serieus genomen hebt.
Uit ervaring blijkt dat mensen na 3 sessies duurzaam geholpen zijn. Doordat de sessies om de 2-3 weken gepland worden, ontstaan nieuwe gewoontes en patronen. Zo wordt je minder snel getriggerd om voor jou 'ongezonde' keuzes te maken in jouw leven.

Stralend jezelf zijn
(5 maanden in praktijk/ telefonisch en online)

Naast de resultaten van 5 sessies voel je een diepe verbinding met jezelf. Je weet deze te herstellen als je door omstandigheden uit balans gebracht voelt. Je herkent jouw signalen sneller. Je blijft minder lang 'hangen' als het tegenzit. Je hebt zowel communicatief als energetisch handvatten ontdekt, die passen bij jouw natuur met jouw Human Design.
Deze kun je levenslang toepassen.
Dit omvat zowel meerdere diverse sessies, coaching, buddy en toegang tot online leeromgeving.
Hier wil ik meer over weten.