Energiekompas

Speciaal voor moeders die aanvoelen dat het anders moet.
Voor meer energie, verbinding en vertrouwen

 

In 4 praktische inzichten en tips voel je
wat jou helpt nu echt meer te stralen.
Het antwoord zit in jou!


Bernadette Bekkers
Holistisch Transformatiecoach

Hoe zou het voor jou als moeder zijn, als jij de ruimte en energie ervaart voor jouw missie, ondanks de zorg voor jouw unieke gezin?

 

Ik help je om jouw innerlijk kompas weer te volgen, zodat je:

  • de regie zelf weer neemt over jullie leven en agenda,
  • ruimte en energie gaat ervaren 
  • gezonder voor jezelf gaat zorgen
  • vertrouwen opbouwt en minder vanuit controle en onzekerheid leeft
  • makkelijker kunt omgaan met de veranderingen die je nu eenmaal vaker hebt dan anderen.   

 

Ik adviseer je niet in jouw keuzes. Ik help je jouw gevoel (en signalen van jouw lichaam) duidelijker te herkennen en durven volgen. Ook al is het anders dan in het systeem wordt geadviseerd. 


“Voor mij is denk ik de belangrijkste verandering dat ik wat meer rust in mezelf heb. Ook als er dingen gebeuren of ik kom in een situatie terecht die vervelend is of ik voel mij niet zo op mijn gemak, dan kan ik beter bij mezelf blijven en laat ik mezelf niet meeslepen in een naar en onzeker gevoel.” (Willeke)

Ik voel veel meer rust in mezelf. Ik kan me beter focussen op wat nu is en er zijn en daar van genieten!

(A. Propper)

"Juist op momenten als ik het even niet kon overzien, heb ik meer inzicht gekregen door even met jou te praten. De manier van vragen stellen en zelf laten denken en ervaren is voor mij heel belangrijk geweest."
(Anneke van Laar)


Download Het Energiekompas

die je helpt aan 4 praktische inzichten en tips, zodat je direct jouw stappen kunt zetten!

“Een probleem kan niet worden opgelost op het niveau,

waarop het is ontstaan” – Einstein


Even voorstellen...

Ik heb veel liefde mogen ervaren toen ik opgroeide, maar ook veel zorgen voor mijn moeder gehad. Ook al voelde het hartstikke goed te kunnen helpen, merkte ik jaren later ook andere gevolgen.
Ik verkoos het zorgen voor een ander boven mezelf en cijferde mezelf vaak weg. Als verpleegkundige had ik gezien wat er verandert in kwaliteit van leven, als je de regie over eigen leven en gezondheid neemt en krijgt. Dit mocht ik ook steeds meer in mijn eigen leven toepassen.
Ik ken de druk om hard te moeten werken, me te moeten 'bewijzen', anderen te moeten pleasen

Inmiddels ben ik moeder van 2 tieners met ieder unieke uitdagingen. Waar zij mij spiegelen wat ik mag leren, wil ik hen het voorbeeld en de ruimte geven om vooral het eigen levenspad met plezier te ontdekken.

Trainingen en opleidingen in veranderkundige, systemische en energetische coaching, in persoonlijk leiderschap en bewustzijnsmethodieken heb ik zo met plezier gevolgd. Hoofd en hart ook zo beiden gevoed. Vanuit Touch of Matrix en Human Design ervaar ik bewust hoe ik mijn keuzes wil maken. 
Mijn schildklierhormonen kwamen meer in balans. Mijn rugklachten verdwenen. Ik leerde mijn energie goed te bewaken en verhogen. Ik herken de signalen vanuit mijn natuur (in mijn lichaam en om me heen) en koester deze. Ik geniet nog meer van kleine dingen.
En het voorbeeld wat ik steeds meer terug zie bij mijn kinderen: "Ik ben wie ik ben. Ik mag met plezier leren en heb ook genoeg bagage. Om samen de wereld mooier te maken, door mezelf te zijn."

 

Dat is dus ook precies waarom ik jou wil aanmoedigen jouw gevoel te volgen. Jij bent het voorbeeld en de inspiratie voor jouw gezin en anderen. Naar gezonder en liefdevoller leven op jouw manier.
Het antwoord naar meer energie zit al in je. De juiste vragen en tips die je helpen daar te komen, vind je in het Energiekompas. 


"Persoonlijk ben ik erg blij met de hulp/tips die ik hierin heb kunnen ervaren en ontvangen vanuit Bernadette. Door inzichten en advies te ontvangen heeft mij het meer vertrouwen gegeven om zulke voor mij ‘moeilijkere’ gesprekken aan te gaan. Van nature zal ik confrontaties/moeilijkere situaties zoveel mogelijk uit de weg gaan."

(Belinda De Groot)

"Het gaf me een positieve shift. Bewustzijn van de keuze die ik heb. Hoe kan ik mezelf positief voeden."

(Marion)

“Ik merk dat ik met meer plezier vanuit mijn rol als manager een positieve bijdrage kan leveren aan de beste zorg. We weten hoe we  kunnen omgaan met toekomstige uitdagingen

(Nicole Eussen)


Download Het Energiekompas

die je helpt aan 4 praktische inzichten en tips, zodat je direct jouw stappen kunt zetten!

 


Ik ga met jouw mailadres om volgens de laatste 
privacy wetgeving (AVG) en zal niets zonder jouw nadrukkelijke toestemming delen.  Je ontvangt met aanmelding op een van de diensten ook de energie-updates die je mogen inspireren. Vanzelfsprekend kun je hier altijd voor uitschrijven als het jou niet meer inspireert. 

KVK 69052174 | BTW-ID: NL001746255B09 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden