Nieuwe stappen.. spannend en tegelijk zo super!

Afgelopen jaar heeft mij flink aan het denken gezet. Corona, vooral de impact van de maatregelen, maar ook de ontwikkelingen in de zorg vragen om nieuwe innovatie. Innovatie om zorgprofessionals meer eigen ruimte te geven. Innovatie om hen de vaardigheden, competenties en het vertrouwen in zichzelf mee te geven. Innovatie die nodig is om echte verandering in de zorg vorm te geven. Samen, maar vanuit ieders natuurlijk talent.

Nieuwe stap

Ik ga hierom een nieuwe stap zetten. De persoonlijke coaching waarmee ik mij heb laten inspireren om vanuit mijn natuur te werken, neem ik mee. Mijn ervaring als projectleider, veranderaar, verpleegkundige, mantelzorger, coach, maar vooral mens, neem ik mee. 

Mijn missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan de zorg blijft staan. Ook al heb ik er serieus aan getwijfeld of dit echt mijn pad is. De ontwikkelingen gaan snel, en passen misschien niet altijd. Stil staan hielp mij om te weten wat wel en wat niet te doen. 

 

Wat anders?

Ik zie teveel teams werken aan teamvorming, terwijl zij door de randvoorwaarden van te weinig mensen niet alles kunnen bereiken waar ze voor staan. Ik zie frustratie hierover ontstaan, terwijl de zorg verder verandert! Ik ga naast begeleiding bij de veranderprocessen ook de online mogelijkheden meer benutten.

Vanaf 18 januari start ik met een programma 'Meer betekenen met een glimlach voor jezelf'. Hierbij help ik mensen in beweging om vanuit de eigen natuur te zorgen voor zichzelf en de ander. De waardevolle verbinding blijf ik enthousiast vormgeven. Dit programma is gericht op individuen die zorgen voor een ander, maar is zeker ook zeer waardevol te combineren met een teamtraject. (natuurlijk alleen voor teams die geen of minimale hinder ervaren van de randvoorwaarden)

 

Op naar 2021!

Op naar een mooi 2021, waarin waardevolle zorg vanuit eigen regie met oog op gezond blijven centraal staat.
Op naar een 2021 waarbij de enorme ontwikkelingen die dit jaar konden plaatsvinden, verder doorgroeien.
Op naar een 2021 waarin de zorgprofessional centraal staat, en passend bij de eigen natuur ook geholpen wordt om in regie te blijven. Zo krijgt en behoudt ook de medemens die de hulp nodig heeft meer eigen regie.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.