Nieuwe stappen.. spannend en tegelijk zo super!

Afgelopen jaar heeft mij flink aan het denken gezet. Corona, vooral de impact van de maatregelen, maar ook de ontwikkelingen in de zorg vragen om nieuwe innovatie. Innovatie om zorgprofessionals meer eigen ruimte te geven. Innovatie om hen de vaardigheden, competenties en het vertrouwen in zichzelf mee te geven. Innovatie die nodig is om echte verandering in de zorg vorm te geven. Samen, maar vanuit ieders natuurlijk talent.

 

Nieuwe stap

Ik ga hierom een nieuwe stap zetten. De persoonlijke coaching waarmee ik mij heb laten inspireren om vanuit mijn natuur te werken, neem ik mee. Mijn ervaring als projectleider, veranderaar, verpleegkundige, mantelzorger, coach, maar vooral mens, neem ik mee.

 

Mijn missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan de zorg blijft staan. Ook al heb ik er serieus aan getwijfeld of dit echt mijn pad is.

 

Wat anders?

Ik zie teveel teams werken aan teamvorming, terwijl zij door de randvoorwaarden van te weinig mensen niet alles kunnen bereiken waar ze voor staan. Ik zie frustratie hierover ontstaan, terwijl de zorg verder verandert! Ik ga naast begeleiding bij de veranderprocessen ook de online mogelijkheden meer benutten.

Vanaf 18 januari start ik met een programma waarbij ik mensen in beweging zet om vanuit de eigen natuur te zorgen voor zichzelf en de ander. De waardevolle verbinding blijf ik enthousiast vormgeven. Op naar een mooi 2021, waarin waardevolle zorg vanuit eigen regie met oog op gezond blijven centraal staat. Op naar een 2021 waarbij de enorme ontwikkelingen die dit jaar konden plaatsvinden, verder doorgroeien. Op naar een 2021 waarin de zorgprofessional centraal staat, en passend bij de eigen natuur ook geholpen wordt om in regie te blijven.